Blije BlogBlije Blog nummer 11, het gekkengetal! Nou zo gek maken we het nu ook weer niet, maar ik heb weer genoeg om een blije blog te vullen! Het is natuurlijk vakantie en bij vakantie horen fijne en leuke dingen en dat is wel gelukt! En de vakantie is nog niet helemaal voorbij… we hebben nog tot de 22ste, dan moeten de meisjes weer naar school.

 

♥ We gingen uit eten met de kinderen!

♥ De bestelde bioscoop tafellamp werd bezorgd.

♥ Ik maakte nog wat jurken en rokjes om cadeau te geven.

♥ Kleding switch, ik kocht namelijk jurken voor mezelf!

♥ Er kwamen weer leuke bento lunch prikkers binnen voor de meiden.

♥ Samen met een vriendin en zusje gingen we wat eten.

♥ Als dank voor iets dat ik heb gedaan kreeg ik bloemen.

♥ Spontaan ging ik met de meisjes naar de Subway.

♥ Ik heb heerlijk een boek gelezen, eigenlijk al bijna twee!

♥ Voor de vakantie maakte ik autobingo die goed in de smaak viel.

♥ We gingen op vakantie naar Wijlre, Zuid Limburg!

♥ Op vakantie genoten van de rust en ruimte om ons heen.

♥ We deden in Limburg allemaal leuke dingen, daar later meer over!

♥ Er werd echte post verstuurd

♥ Genoten van het zonnige weer in de ‘gezamenlijke’ tuin.

♥ De hele vakantie spelen de meisjes heerlijk samen, op wat ‘geklik’ en ‘gezeur’ na!

Stiekem waren er nog meer fijne en blije momenten… maar goed, het zijn er wel even genoeg zo! De rest bewaar ik voor de volgende keer, die vakantie zorgt echt voor veel fijne momenten.

Ervaar jij in de vakantie ook meer fijne of blije momenten? Vertel eens!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge