Blije BlogNieuw jaar… nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden! Ik hoop dat ik ook dit jaar weer meerdere keren een Blije Blog kan vullen! Dit jaar, in de eerste week mijn eerste blije blog van dit jaar, nummer zestien al weer! Ik moet eerlijk zijn, ik moest even terug kijken waar ik de vorige keer ben gestopt en wat we ook al weer allemaal gedaan hebben de afgelopen tijd. Hoe dan ook… het is weer een mooi rijtje geworden!

♥ Gezellige middag en avond met vrienden gehad! 

♥ Kerstmusical van Bransz waar de meiden aan meededen.

♥ Er kwam een ‘oud’ vriendinnetje langs.

♥ Waren er weer leuke winacties op de site!

♥ Kerstontbijt bij de zwemvereniging.

♥ Kerstviering van school, waarbij alle klassen iets hadden voorbereid.

♥ Mocht ik toegangskaarten voor Thermen Bussloo weggeven!

Eerste kerstdag vierde we bij de familie van de man, met heerlijk eten en gezelligheid!

Tweede kerstdag bij mijn zusje met mijn ouders, schoonvader, lekker eten en cadeautjes.

♥ Genoten we van de kerstvakantie.

♥ Zijn we met mijn moeder, zusje en een vriendinnetje van de meiden naar Zooparc Overloon geweest.

♥ Met vrienden maakte we KidzCity weer eens onveilig!

♥ Ben ik met de meiden naar de film Sing geweest.

♥ Kochten we een kast bij Ikea en ‘verbouwde’ we de boel weer eens!

♥ De nieuwe museumkaarten zijn er!

♥ Voor de oudste maakte ik (dans)kleding.

♥ Ontdekte een fijn plekje om wat te drinken in Bennekom, Eindeloos!

♥ Er kwamen weer diverse pakketjes binnen.

♥ De jaarwisseling vierde we voor het eerst weer eens samen met vrienden.

♥ Nieuwjaarsdag naar mijn opa en oma geweest en een deel van mijn familie weer gezien.

Heb jij nog “blije blog” momentjes ervaren de afgelopen tijd? Wat voor een leuke dingen hebben jullie gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge