Blije BlogVandaag is het al weer februari! Heb het gevoel dat het vorige week nog kerst was, de tijd lijkt te vliegen. Met februari is het echt al weer tijd om een nieuwe blije blog te vullen met leuke gebeurtenissen. Volgens mij kan ik met gemak weer een artikel vullen met leuke en fijne gebeurtenissen, komen ze!

♥ Eindelijk kwamen de eerste petticoats van ‘Ome Ali’ binnen en wat zijn ze leuk!

♥ De weegschaal zegt dat ik een kilo ben afgevallen in januari.

♥ Voor weinig kocht ik sport kleding voor de meiden bij de Zeeman.

♥ Onze jongste had een superleuk kinderfeestje!

♥ Nog een tand eruit bij de jongste, nu onder nog…

♥ We bakte samen een gewone en een kruidencake.

♥ Er kwamen nog meer pakketjes binnen, zowel gekocht als gekregen!

Het sneeuwde heel eventjes, de meiden werden daar erg blij van.

♥ De oudste groeit nu (eindelijk) en kreeg van opa en oma nieuwe badpakken.

♥ Na hele lange tijd kocht ik weer eens bloemen, tot op heden bevalt dat goed.

♥ Vele keren genoten van de prachtige lucht de afgelopen weken.

♥ De oudste zwom voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd, de jongste voor het eerst!

♥ We ‘vonden’ een recept van banenpannenkoekjes die in de smaak viel.

♥ De meiden zijn beide redelijk relaxt tijdens de cito periode, ondanks de drukte.

♥ We kochten een nieuw huisdier…. Snuffie, een wit met zwarte Syrische hamster.

Waar kan jij blij van worden? Zijn dat grote, bijzondere dingen of juist gewoon van de dagelijks dingen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge