Blije BlogOpnieuw een Blije Blog! Gedurende de afgelopen week heb ik weer heel wat puntjes opgeschreven. Tijdens de afgelopen dagen heb ik elke keer puntjes toegevoegd zodra ik er tijd voor had, ik me er bewust van was of als ik een blij gevoel kreeg door iets. Het is erg leuk om naar positieve dingen te kijken!

Ik ga absoluut door met het plaatsen van deze Blije Blog artikelen. Hier komen ze weer, mijn positieve puntjes voor deze tweede Blije Blog!

~ De meiden zijn blij met de door mij gemaakte kleding!

~ Blij met het (zo goed als) geslaagde project, zelf voorjaar/zomerkleding maken!

~ Uit onderzoek blijkt dat onze oudste dochter geen stofwisselingsziekte heeft.

~ Er schuilt geen carnavalist in mij… maar ik mocht wel heerlijk schminken.

~ Eindelijk iets minder afspraken in de agenda.

~ Overal zie ik krokusjes en sneeuwklokjes opkomen, geeft een (o, zo welkom) lente gevoel!

~ De oudste voelt zich (weer) veilig op school en in haar klas.

~ Het (toekomstig) tafelblad is er, de poot is geschuurd en staat in de grondverf!

~ Ik viel in drie weken 2,5 kg af… op naar de andere 7,5 kg voor dit jaar.

~ Samen met vriendinnetje José ging ik naar de film en genoten we van een avondje samen.

~ Jongste dochter die roept “Mama je bent lief!”

~ Mijn (vrijwilligers)werk bij Wageningen45 wordt weer wat intensiever, leuk!

Van nature ben ik niet iemand die enkel naar positieve dingen kan kijken, ik ben een realist en soms ook wel een pessimist (denk ik). Deze artikelen onder de naam Blije Blog doen me toch beseffen dat het goed is om wat vaker en bewuster naar de fijne dingen te kijken.

Ben jij je bewust van de leuke dingen of ligt je focus (wellicht ongewild) wat meer op minder fijne dingen? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Op het moment heb ik een slechte bui. Ik kan mijn agenda namelijk maar niet goed leeg krijgen…

    Ik snap dan ook heel goed dat jij het als een blij punt noemt dat je agenda wat leger is. Hopelijk kan ik dat over twee weken ook zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge