Blije BlogTussen Blije Blog 19 en 20 zat bijna twee maanden, nu zit er ook al weer ruim twee maanden tussen nummer 20 en 21… te lang! Die laatstgenoemde Blije Blog werd veel te lang naar mijn zin en ik selecteerde er een paar uit. Nu heb ik besloten het zo goed en zo kwaad als het gaat bij te houden, dus eens in de zoveel dagen vul ik de eerstvolgende Blije Blog aan. Hopelijk wordt ik zo ook wat actiever en komt er vaker een positief lijstje met leuke en fijne momentjes online!

♥ Voor de man kochten we een nieuwe tablet, oude was overleden van ouderdom.

♥ Dreamnight at the zoo bij Dierenpark Amersfoort!

♥ Begonnen met wandelen…. dan wel doorwandelen, met mijn korte pootjes probeer ik toch 5 tot 6 km per uur te wandelen.

♥ Ik las weer eens een boek, maar helaas bleef het er bij die ene tot op heden!

♥ De haaknaalden kwamen deze vakantie weer eens uit de tas, zowel onze oudste dochter als ikzelf hebben gehaakt.

♥ We shopte zomerkleding in Arnhem.

♥ Mijn naaimachine mocht weer eens in actie komen, ik maakte nieuwe 3/4 broeken voor de meiden.

♥ De eindvoorstelling van de dansschool was leuk, warm en een succes! Onze meiden hebben genoten van het meedoen en wij van het kijken en helpen.

♥ Er kwamen weer teveel pakketjes binnen, gekocht en gekregen!

♥ Onze jongste dochter werd 7 jaar, feest!

♥ De kinderfeestjes van de meiden waren een groot succes! Een ‘zeep’ feest voor de jongste en de oudste vierde een klassenfeestje wat te leuk was.

♥ Samen met een aantal andere dames maakte we het superleuke Bento Vakantie Doeboek van de Leukste Lunch!

♥ Mijn vader kreeg het Wagenings Erezilver!

♥ Onze dochter sloot een sporttraject af die zij volgde vanuit het ziekenhuis.

♥ De meiden zwommen de clubkampioenschappen, beide op het podium!

♥ Samen met vrienden gingen we het beide gezinnen naar de film.

♥ We vierde veel verjaardagen van familie en vrienden.

♥ De meiden kregen een kleurtje (blauw en rood) in hun haar!

♥ In Arnhem danste de meiden mee met een Falshmob, dat was super leuk!

♥ We kochten heel veel ijsblokjes vormen voor mijn zusje, dat was grappig en leuk dankzij Ome Ali!

♥ De meisjes gingen met opa en oma op vakantie en ik ging ze halen en bleef twee nachtjes slapen.

♥ Er kwam een nieuw huisdier… Cooper, een ‘mandarijn’ kleurige hamster.

♥ We genoten van een vakantie dichtbij huis, ‘helemaal’ in Bennekom!

♥ Wandelen is leuk! Nu volhouden…

♥ De meiden en Peter genoten van midgetgolf terwijl oma en ik toekeken en foto’s maakte!

♥ De meiden zwommen voor het eerst de zwemvierdaagse.

Er was nog veel meer dan dit… maar om nu van twee maanden alles op te schrijven is te veel en dat interesseert werkelijk niemand! Daar hou ik alleen mezelf mee van de straat, daarom een beperking en ik beloof nu echt beterschap, ik ga meer als mijn best doen!

Sta jij wel eens stil bij de leuke, fijne en positieve ‘dingen’? Vertel, wat was voor jouw een blij momentje?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge