Blije BlogInmiddels is het al weer half februari, maar eerlijk is eerlijk… begin deze maand was ik niet in de stemming voor een blije blog. Daarom komt deze nu, met enige vertraging online! Ondanks dat er wat minder fijne dingen zijn, zijn er ook genoeg leuke en fijne momenten met ons gezin en alles wat we doen. Uitsluitend fijne, blije en positieve momentjes blijf ik benoemen in de Blije Blog artikelen! Deze Blije Blog gaat over de afgelopen maand!

♥ Mooi weer, blauwe lucht, zonnetje maar wel koud!

♥ Ik bezocht een persevent met de nieuwste kleding voor kids!

♥ Op één van mijn autoritjes kwam ik langs een Shell en kocht ik een Starbucks koffie.

♥ We bezochten middelbare scholen.

♥ Eindelijk maak ik wat haakprojecten af, nog één groot project te gaan.

♥ Op één dag had ik drie afspraken waarvan twee voor mijn eigen bedrijfje.

♥ Bij Brownies & Downies klapte ik mijn laptop open en ging ik aan het werk met een heerlijke kop koffie!

♥ De meiden zwommen weer wat wedstrijden.

♥ De jongste zwom voor het eerst een wedstrijd voor ‘grote’ minoren en was daar erg blij mee.

♥ We keken films op Netflix, thanks Lianne!

♥ Rummicub werd ontdekt door de meiden, wat een lol!

♥ Bij de Hema scoorde ik een dagboekje waarbij je dagelijks slechts enkele regels schrijft.

♥ De oudste had een te gaaf kinderfeestje, ze gingen op pad met een Limousine.

♥ Samen met de oudste ging ik naar de film Paddington.

♥ We kochten nieuwe plantjes voor in huis, eigenlijk maakte we er een heel uitje van!

♥ Meerdere keren zijn we bij het hoge water gaan kijken.

♥ Samen met (o)pa gingen de meiden ook nog een keer naar het hoge water.

♥ Van mijn dochter kreeg ik een te leuke mok met een giraffe erop.

♥ De babydeken voor de juf van de oudste kwam eindelijk af!

♥ De pins van Name-it, wat zijn ze leuk! Uiteraard ontvingen wij de pins bij onze aankopen bij Duimelotje!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge