Blije BlogMaart, nu al weer! De maand waarin onze oudste dochter elf jaar zal worden, de tijd gaat zo snel! Een tiener die steeds wat meer richting pubertijd verschuift. Maar nu eerst tijd voor alle blije blog momentjes van februari, we deden niet verschrikkelijk veel bijzondere dingen… maar toch was het weer een maand met genoeg fijne en mooie momenten. 

♥ We kochten online wat leuke jurken in de uitverkoop!

♥ De meiden gingen een paar uurtjes mee naar mijn werk.

♥ We vereerde de McDonalds met een bezoekje en kregen koffie!

Jumpsquare Nijmegen, wat is het daar leuk! 

♥ Prachtig weer, ondanks dat het koud was.

♥ Met de meisjes dronk ik koffie bij Delifrance in Veenendaal.

♥ Ik zocht een nieuwe bril en zonnebril uit!

♥ Mijn verbazing was groot toen ik in maat M paste!

♥ Gr#ammie, een nieuw (instagram) magazine lag in de brievenbus.

♥ Er kwamen weer wat haakprojecten af.

♥ We mochten een set kleding van Nais Kidswear proberen en fotograferen! 

♥ Met mijn zusje ging ik even wat drinken bij Eindeloos.

♥ Samen met wat vriendinnen ging ik naar “the Full Monty”!

♥ We schminkte tijdens de kindercarnaval en onze meiden waren ook mee.

♥ Er kwam een foto opdracht binnen, leuk die variatie!

♥ De vrijwilligers van de speelgoedbank liepen mee in de carnavalsoptocht hier in Wageningen.

♥ Er was overdracht van een monument, het was leuk dat bij te wonen.

♥ We draaide onze eerste markt van het jaar voor Speelgoedbank Wageningen.

 

Hoe was de maand februari bij jou? Leuke herinneringen gemaakt?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge