Blije BlogWe zitten al weer in de vierde maand van het jaar! Echt, ongelooflijk… het eerste kwartaal is al weer voorbij! Maart is klaar, we zitten in April en ik hoop op voorjaarsweer. Zonnig, droog en wat warmere temperaturen als de afgelopen tijd. Met deze Blije Blog ga ik terugkijken op maart 2018, de maand waarin ik eindelijk weer wat afviel, de oudste haar elfde verjaardag vierde en ik voor leuke en minder leuke verrassingen kwam te staan! En in deze blog komen alleen de fijne, bijzondere en blije momenten, de rest negeren we!

♥ Een nieuwe bril voor mij.

♥ Onze oudste dochter werd elf!

♥ We bezochten Avonturenboerderij Molenwaard.

♥ De meiden hebben weer goed en fijn gezwommen, zelfs medailles kwamen mee naar huis!

♥ Een leuke maand als het gaat om opdrachtjes, hopelijk volgen er meer.

♥ Eindelijk zakte het gewicht op de weegschaal weer.

♥ Zo nu en dan mochten we voorzichtig proeven van de lente met prachtig weer! 

♥ Er kwam een nieuwe telefoon!

♥ Ik voel me steeds wat fitter.

♥ Voor de meiden maakte ik zelf weer eens een rokje!

♥ Op visite bij vrienden!

♥ Voor de Speelgoedbank won ik een AVG bij een juriste! 

♥ Met het gezin shoppen in Arnhem.

♥ Naar SchatKids, niet mijn hobby maar wel gezellig met een vriendin en haar kids.

♥ We wonnen een kinder High Tea bij Brownies & downieS!

♥ De meiden en ik kochten nieuwe gympen!

♥ We gingen naar de film Rikkie de Ooievaar.

♥ De oudste ging haar eigen cadeautjes shoppen met nichtje Lianne.

♥ We volgde een EBHO en AED herhaling en zijn weer klaar voor een jaar.

Heb jij mooie, leuke, bijzondere of blije momenten gehad de afgelopen maand? Ja? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

    1. De focus op leuke dingen is gewoon erg leuk om te doen en me eens goed te realiseren kleine gebeurtenissen ook fijn en bijzonder zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge