Blije BlogEigenlijk is het al weer veel te lang geleden, mijn vorige blije blog was op 13 februari! Kennelijk kwam het niet in me op om een nieuwe online te zetten, te veel andere leuke blogjes in de planning. Daarom nu, Blije Blog #3!

Tussen mijn tweede blije blog en deze, nummer drie schreef ik nog wel een blogje over leuke dingen die ons nog te wachten staan dit jaar, bijzondere dingen om te gaan beleven en ook best onverwachts!

~ Onze oudste dochter begint wat meer te praten en komt soms grappig en bij de hand om de hoek!

~ Eindelijk alle strijk weer eens weg (ik ben nogal van het uitstellen).

~ Nieuwe stofjes uitgezocht samen met de meiden.

~ Met de meiden en mijn moeder naar Arnhem wezen winkelen (we miste wel de V&D)

~ Totaal tegen de verwachting in scoorden we leuke zomerkleding voor de meiden!

~ De meiden kregen hun eerste rapport mee naar huis.

~ Zonnige dagen, lekker veel buiten!

~ Eindelijk kan ik weer wat meer genieten!

~ De dagen zijn weer wat langer, meer daglicht is altijd fijn!

~ Leuke samenwerkingen voor mijn blog, voor mij en de lezers leuk!

~ Samen met een vriendin uit eten geweest.

~ Huisje van mijn zusje schiet op!

Deze gebeurtenissen zijn nieuw maar sommige ook al een paar weekjes oud, ik wil naar een regelmatigere Blije Blog. Op die manier word ik toch ook gedwongen door mezelf om wat meer naar de mooie dingen te kijken!

Als je blogt, heb je ook een soort van ‘Blije Blog’? Zo ja, heb je het idee dat je hierdoor anders naar gebeurtenissen kijkt?

Als je niet blogt, kan jij snel de leuke en fijne dingen zien? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge