Blije BlogHet is al weer mei, echt… voor je het weet is het zomervakantie en ligt kerst op de loer! Het lijkt wel of de weken steeds sneller gaan. De maand april was ook weer in no-time voorbij en voor mei zal het precies het zelfde zijn denk ik! Het is nu begin mei en ik heb bijna een week vakantie, als ik weer begin met werken is het al weer half mei en is Pinksteren al weer in zicht. Na de mei vakantie is het nog een week of tien school en dan is het zomervakantie! Tijd vliegt, daarom ga ik nu eerst maar eens stilstaan bij de leuke momenten in deze Blije Blog.

♥ We vieren de verjaardag van Oma Lia!

♥ In maart was onze dochter jarig, in April heeft ze haar kinderfeestje gevierd!

♥ Eindelijk spraken we weer eens af met onze lieve vrienden.

♥ Op de Lentemarkt in Wageningen staan we voor de speelgoedbank.

♥ Onze oudste haalt haar verkeersexamen!

♥ Ik volgde weer eens een workshop bij mijn werkgever.

♥ Samen met de meisjes had ik een leuke Koningsdag.

♥ De jongste mocht optreden met de dansschool met het ‘Wageningse Kinder Koningsdaglied’.

♥ Voor het kinderfeestje gingen we naar Brownies & downieS.

♥ Ik bestelde zomer schoenen en slippers voor mij zelf.

♥ Vele uurtjes buiten in de gezamenlijke tuin met het gezin en buren!

♥ Samen met mijn oudste dochter ga ik naar de krullenkapper.

♥ De meiden deden mee met het sponsor zwemmen bij de vereniging en waren trots op hun resultaat.

♥ De jongste zwom een wedstrijd en zwom goed en naar eigen tevredenheid.

♥ Genieten van de dagen met super mooi weer!

♥ Ik maakte heel wat ‘tapdance’ uurtjes.

♥ Ondanks dat ik de laatste week van April niet gelopen heb liep ik nooit eerder zoveel kilometers!

♥ Ik werd ingehuurd om doorlopend workshops ‘gezonde, gevarieerde en simpele’ lunches te geven.

♥ Het lukte me om aangifte te doen!

♥ Mijn broekmaat werd weer een maatje kleiner… I like it!

♥ We kochten nieuwe gympen voor de dames.

♥ Samen met Peter ging ik naar de film.

♥ De eerste buren BBQ was een feit!

Hoe was jouw april? Leuke of bijzondere dingen gedaan? Of heb je kunnen genieten van de kleine dingen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge