Blije BlogShips! In eens besef ik me dat ik nog helemaal geen Blije Blog over vorige maand heb geschreven! En dat terwijl augustus al op de loer ligt. Tijd om even de schade in te halen, het is me echt ontschoten. En ergens binnenkort komt dus alweer Blije Blog #33 online, die gaat over de leuke dingen van juli. Echt de tijd vliegt, juni was een vreselijk drukke maand. Juni was druk, leuk en toch ook weer bijzonder!

♥ Ik ging naar het Blogger by Nature event!

Puppy knuffelen bij oma Lia!

♥ We genoten van het prachtige weer (samen met Brutus de buurkat).

♥ De musical groep had een fantastische doorloop, onze jongste dochter heeft genoten!

Runnersworld werd eindelijk bezocht… en ik kocht maar meteen nieuwe schoenen!

Cooper ging voor het eerst naar buiten, binnen vloog ze tegen de ramen op.

♥ Met een tijdschriftje op een kleedje in de (gezamenlijke) tuin.

♥ De jongste had juffendag en gaf een leuk cadeautje, we kochten ze bij Lunch12.

♥ De oudste hielp mee bij een zwemwedstrijd van de allerkleinste.

♥ We, de meiden en ik deden mee aan de eindvoorstelling van de dansschool in het theater!

♥ Ik ging naast tapdance ook meedoen met Street Styles, een andere dansstijl.

♥ Er kwam een leuk pakketje binnen, we ontdekte MadMattr.

♥ Peter kreeg een mooi shirt van Hemd voor Hem.

♥ We kochten een klein espresso apparaat voor thuis… toch lekkerder als senseo!

♥ Op het randje van juni ging ik nog even een high tea bij Brownies & downieS.

♥ Er werden weer nieuwe gym en dansschoenen gekocht voor de oudste… die groeit flink echt momenteel!

♥ Op school waren er tosti en noedels dagen, altijd leuk.

♥ Er werd weer eens een BBQ aangestoken met het mooie weer.

♥ Ik liep weer aardig wat rondjes, al ging het niet altijd even soepel.

Hoe was voor jou de maand juni? Leuke dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge