Blije BlogEen week geleden kwam pas de blije blog over juni online, ik was het gewoon vergeten… niet aan toegekomen en zo nog 100 redenen. Maar nu, zowaar op tijd het is gewoon te leuk om de leuke dingen niet op een rijtje te zetten. Die leuke, fijne, mooie en bijzondere momenten op een rijtje zetten geven me echt een boost, een fijn gevoel. Daarom wil ik er ook echt stug mee doorgaan, al is het alleen voor mezelf! 

♥ Begin juli was het meteen feest met een Picknick bij PR4Kids!

♥ De meiden (en ik) deden mee aan workshops tijdens het Bransz Ballet Festival.

♥ Onze jongste dochter was jarig… ze is al weer acht geworden!

♥ We kregen de nieuwe school- & danstassen binnen!

♥ Samen met vrienden en familie volgde we een koffie cursus bij Fier Koffie & Thee.

♥ Ik liep weer aardig wat rondjes…. ik liep zo’n 70 km in totaal deze maand, voor mij best veel!

♥ We aten heerlijk zomerse gerechten, vaak lekker, simpel en snel.

♥ Een aantal keren ook wezen wandelen met de meiden en mijn zusje.

♥ Soms gewoon even de kleine (vaak korte) momentjes op relax stand!

♥ Een voor ons nieuw koffie & thee winkeltje gevonden, leuk!

♥ Genoten van de mooie bloemen op de Eng in Wageningen (Wageningen Hoog).

♥ Oude tijden herleven met het maken van touwfiguren met de meiden! 

♥ Met Peter en de meiden midden in de nacht op de Wageningse Berg de bloedmaan bekijken.

♥ Regen! Ja… zelfs regen is een vermelding waard, het was zo lang droog alles is bruin en geel! 

♥ Onderweg met (hard)lopen kom ik vaak een kattenbeest tegen, hij/zij loopt altijd een stuk met me mee.

♥ Behalve de touwfiguren maakte we ook weer geknoopte vriendschapsarmbandjes.

♥ Peter zijn vakantie is begonnen!

♥ De meiden begonnen met de zwemvierdaagse, net als vorig jaar!

♥ Het meer als prachtige weer is ook absoluut een Blije Blog vermelding waard!

Hoe was jouw maand juli? Leuke en bijzondere dingen gedaan? Nog mooie geniet momentjes?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge