Blije BlogDe tijd vliegt! We gingen in augustus toch nog op vakantie, onverwachts en wat ongepland. Maar we konden even weg, genieten van de rust zonder dat er iemand aan je trekt. Het was erg dicht bij huis, maar niet minder leuk! Toch hopen we het nieuwe jaar ook weer eens richting de zee te gaan, misschien zelfs wel een weekje de grens over, we zullen zien! Voor nu hebben we weer leuke en fijne momenten gehad die meer als de moeite waard zijn om te vermelden in mijn Blije Blog!

♥ We genoten van het mooie weer en de lekkere zomerse gerechten die we maakte!

♥ Samen met de buurvrouw en haar zoontje en onze meiden ontbijten bij de Hema.

♥ Ondanks dat de kilo’s niet hard zakken voel ik me wel fitter!  

♥ Regen is doorgaans niet echt leuk… maar als je hard door een plas rijdt spat het zo lekker op!

♥ Ik loop weer aardig wat kilometers, soms loop ik heerlijk soms is het gewoon sh*t.

♥ Mijn loopjes in het bos, wat was dat anders en fijn!

♥ Na mijn koffie cursus blijf ik oefenen… met ‘latte art‘ voor zover je het kan noemen 😉

♥ Met ons vieren gaan we naar avonturenpark Hellendoorn, genieten!!

♥ In ons weekje vakantie zoek ik de uitdaging op als het om lopen gaat.. ik loop ruiterpaden.

♥ Bij het opruimen kwam ik oude foto’s tegen, altijd leuk!

♥ Het lopen blijft niet bij ruiterpaden maar ik ren ook naar de Heide en maak daar een rondje.

♥ Ik ontdekte een voor mij nieuwe schrijfster… Mariette Middelbeek.

♥ De Action heeft weer eens een foutje in de winkel… ontvlambare cashewnoten.

♥ Deze vakantie heb ik drie boeken gelezen!

♥ De laatste zaterdag van Peter zijn vakantie gaan we met ons gezin wandelen op de Ginkelse Heide

♥ Cooper was duidelijk opgelucht dat we er weer waren… ze was ongelooflijk knuffelig! 

♥ Ik ontdekte door een samenwerking een hele fijne verzorgingslijn.

♥ Training 28 van Evy lukte en ik liep in een vrije training 3.5 km achter elkaar! 

♥ In de vakantie ook nog flink opgeruimd, vooral kasten leeggehaald en opgeruimd.

♥ Met ons gezin hadden we een fotoshoot door Cees!

♥ We gingen op visite bij mijn (blog)vriendinnetje Maureen en haar gezin.

♥ Onze nieuwe yumboxen van Lunch12 kwamen binnen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge