Blije BlogYes, het is al weer mei… de eerste dagen van mei waren prachtig en ja hoor er zijn weer genoeg blije blog puntjes op te noemen! Daarom deel zes in de serie  “Blije Blog”!

De afgelopen tijd vooral veel tijd gestoken in vrijwilligers werk, maar ook dat heeft me veel blije, vrolijke en fijne momenten opgeleverd! Ik heb mijn eigen grenzen opgezocht en heb mijn meiden weer iets beter leren kennen (en loslaten).

♥ Onze jongste heeft alsnog haar B zwemdiploma gehaald!

♥ De oudste heeft zichzelf overtroffen en heeft samen met een groep musical kids opgetreden voor een publiek.

♥ Samen hebben de meiden diverse workshops gevolgd op Koningsdag, het nieuwe seizoen gaan ze nog meer dansen!

♥ Mijn eigen grenzen opgezocht en verlegd op bepaalde vlakken!

♥ Samen met de oudste (en nog meer musical kids en hun ouders) ging ik naar Beauty and the Beast! We hebben genoten van de musical!

♥ Er was weer een winactie online, altijd leuk!

♥ Ik ben verwend met prachtige knutselwerkjes en een horloge voor Moederdag!

♥ De meiden zijn bijna de hele periode dat ik ‘in het veld was’ voor mijn vrijwilligerswerk mee, ze hebben me verbaasd in positieve zin!

♥ Prachtig weer, we zijn allemaal flink verkleurd en hebben veel vitamine D opgedaan!

♥ De eerste BBQ’s van dit seizoen hebben we gehad, op naar de volgende!

♥ We kijken uit naar de zomervakantie, nog negen weken en dan zijn de meisjes vrij van school voor zes weken!

♥ We kochten nu ‘echte’ zomerschoenen voor de meiden, slippers en sandalen (vorige keer waren het gympen, zomer schoenen waren er nog niet).

♥ Binnenkort het verjaardagsfeestje van de jongste voorbereiden! We vieren haar (school)feestje binnenkort al, in verband met de vele verjaardagen van klasgenootjes in de zelfde periode.

Waar wordt jij blij van? Van bijzondere dingen of meer van de ‘dagelijkse’ dingen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge