Okay… adem in – adem uit….

Stel u voor…

 
Je bent in de keuken bezig en her en der aan het opruimen, je bent dus overal behalve in de woonkamer. Eén van de honden heeft een croc van de jongste te pakken en maakt er confetti van… pas als hij een stuk is gevorderd hoor ik de oudste zeggen. Mam, de hond is al een poosje bezig met het stuk maken van de croc.
 
Okay… Hond in de bench, bij de vraag waarom ze hem niet afgepakt hebben of mij hebben geroepen werden door beide dames de schouders omhoog gehaald…
Vervolgens sta ik een was te wisselen… Mama… m’n zusje pakt ook kraaltjes, ja meiss dat mag… *mopper, mopper* ik ben nog even bezig met de was, Mam, zus zit nu op tafel. Euh, pardon? Op tafel? Ja dus…
Hup van de tafel en nu zit ze geparkeerd op de bank voor Nick Jr, lekker pedagogisch verantwoord. Nu maken ze even geen ruzie of halen ze geen narigheid uit.

Dus de rest van de middag zit ik bij de dames in de woonkamer en mogen ze niet samen richting één van de slaapkamers of wat dan ook.
 

*gezellig een dagje vrij, wanneer mag ik weer werken??*

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge