Bloemen en stipjes jurken van katoen - zelf een jurk makenAl weken lag de stof klaar, je kent het vast wel. Je koopt stof omdat het zo leuk is, maar nog geen idee wat je ervan wil maken. Drie weken weken geleden alles geknipt, deze en nog een jurkje voor een ander meisje. En afgelopen weekend alles in elkaar gezet! En de dames… die zijn er blij mee!

Ik kom nogal eens op de markt en daar wordt je momenteel bedolven onder de leuke, vrolijke stofjes. En ja er blijft dan nog wel eens iets aan mijn handen plakken!

De stofjes zijn zo vrolijk en blij, daar kan ik echt van genieten… het jammere is dat het niet echt heel goedkoop is doorgaans en ik telkens weer twijfel of ik het wel moet kopen. Uiteindelijk heb ik nooit spijt, maar voor ik iets met alle stof heb gedaan die er ligt ben ik jaren verder vrees ik!

De meiden waren blij!

Ze waren allebei erg blij met de jurkjes, gelukkig maar! Na al die weken twijfelen wat voor een jurkje het zou gaan worden is het goed gekomen. Maar zoals het dames betaamd blijven ze wensen hebben!

‘Zo, Mama en nu graag een draaijurk!

‘Okay… u vraagt wij draaien, nu op zoek naar een patroon, zelf tekenen gaat me echt niet lekker af.

Maak jij zelf kleding? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge