Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreWe zijn inmiddels al weer een aantal dagen terug van onze vakantie, onze vakantie die we voor het eerst sinds jaren ergens anders doorbrachten als aan zee. Ik miste de zee, maar de omgeving wat heerlijk, net als Boerderij Vosheuvel in Wijlre. 

Hoe zijn we hier terecht gekomen? Mijn vader heeft het huis gevonden, hij heeft het volgens mij via marktplaats gevonden. Als je op marktplaats zoekt op “Vosheuvel” of “vosheuvel+limburg” kom je er wel en na het zien van onze foto’s herken je de advertentie direct (op het moment van schrijven is het deze advertentie)!

Onze dochters hebben een zelfde verslaving als dat ik heb… foto’s maken! Daarom dacht ik dat het leuk was om het huisje en buitenruimte te laten zien aan de hand van de foto’s van de meiden en een enkel foto van ons.

Boerderij Vosheuvel in Wijlre

Een grote, wat gedateerde boerderij maar wel van alle gemakken voorzien! Denk aan een vaatwasser, wasmachine, twee toiletten, extra koelkast, perfect wifi en een televisie met veel zenders (die was vooral in trek bij de mannen in huis).

En verder? Vooral heel veel ruimte in en om het huis, geen auto’s geen wandelaars helemaal niets een boerderij bovenop een heuvel aan een doodlopend weggetje waar je zonder doel niet zomaar terecht komt.

In boerderij Vosheuvel

Je komt binnen via een ‘bijkeuken’ het was vroeger de melkruimte begreep ik, nu is het de ruimte waar je binnenkomt met een toilet, een wasmachine en andere benodigdheden.

Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreVanuit de melkruimte kom je in de ruime keuken met alles wat je nodig hebt, inclusief een grote tafel.

In de keuken ligt meer als voldoende bestek, pannen, schalen, borden en schalen en heel fijn, er is een oven!

 

 

Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreVakantie Boerderij Vosheuvel Wijlre

Na de keuken kom je in het zitgedeelte, een riante kamer
met tien zitplaatsen en een moderne televisie die vele zenders laat zien via een schotel. Daarnaast is er goed wifi zodat je ook ‘gewoon’ online je ding kan doen.

 

Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreVakantie Boerderij Vosheuvel Wijlre

Beneden ga je vanuit de zitkamer naar een hal met een trap naar boven, maar er is ook beneden een grote slaapkamer met bed met verstelbare bodem en een kleine zithoek.

 

 

Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreBoven zijn vier slaapkamers en een badkamer met toilet, de kamers aan de linkerhand zijn twee kamers voor twee personen. De ene kamer heeft twee bedden naast elkaar de andere kamer heeft losse bedden.

 

 

 

Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreAls je bovenkomt ga je rechtdoor naar de badkamer en rechts ga je een kamer in met drie bedden. Op de foto staan er twee bedden op elkaar, dit is geen stapelbed deze moeten naast elkaar gezet worden als je ze wil gebruiken. Wij hadden deze niet in gebruik! Je moet door deze kamer naar de vierde slaapkamer boven.

 

 

Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreVakantie Boerderij Vosheuvel Wijlre

De vierde kamer boven, de vijfde slaapkamer van boerderij Vosheuvel heeft twee losse bedden. Onze meiden sliepen in deze kamer terwijl mijn zusje op de kamer ervoor sliep.

 

 

Vakantie Boerderij Vosheuvel WijlreVakantie Boerderij Vosheuvel Wijlre

Zowel onze honden als de kinderen vonden het leuk om vanaf het plateau halverwege de trap naar buiten te kijken!

 

 

Tot slot…

Vakantie boederij vosheuvel wijlreTot slot een foto van ons uitzicht vanaf het terrein van de boerderij, de rust straalt er vanaf… voor een weekje rust zou ik hier graag terug komen op termijn!

Behalve dat het er rustig is schept het mogelijkheden om met een grotere groep op vakantie te gaan en in één huis te verblijven. Toch leuk als je met je team, sportmaatjes, vriendinnen of familie op een mooie en veelzijdige plek wil verblijven!

Er is in deze omgeving namelijk ook echt van alles te doen! Denk dan aan Valkenburg met haar toeristische attracties, Maastricht, Gulpen, Miljoenenlijn, drielandenpunt in Vaals maar je bent ook zo in België en Duitsland vanaf Wijlre.

Waar ga jij het liefste naar toe op vakantie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

9 comments

    1. Onze meiden waren ook in die leeftijd en hebben niet naar speelgoed om gekeken. Alleen hun knutselspullen en buiten op het erf en de koeien.

      Wij vonden het kindvriendelijk vooral omdat er geen auto’s bij het huis komen behalve die van ons zelf en heel veel ruimte om te spelen en ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge