Op de tv stond RTL Late Night aan, één van de gasten is Marco Borsato. Hij maakt bekend dat hij nog eens gaat doen waar Symphonica in Rosso mee is begonnen, hij is de hoofdartiest! Tja, toen waren we er ook bij, wat hebben we toen genoten, het was geweldig! En ja, ik wil nog een keer!
Marco Borsato, Symphonica In Rosso

Ik stuur mijn zus een berichtje, we besluiten even na te denken. Het is veel geld en moeten we het nu wel doen?  De volgende dag blijkt er al een voorverkoop te zijn voor fanclubleden, zus is nog net lid van de fanclub we hebben mazzel het mailtje hangt in haar mailbox.

We gaan kijken, denken, proberen en zoeken in welk vak er überhaupt nog plek is. Het lukt! We kunnen drie kaartjes voor zitplaatsen kopen, als derde persoon nemen we mijn oudste dochter mee! Ze roept al jaren dat ze Marco Borsato in het echt wil zien, ze vindt zijn muziek heerlijk. Het wordt een heel avontuur, het is natuurlijk s’ avonds laat en zoals de meeste wel weten is ze altijd lichamelijk moe. Maar voor één keer moet het maar gewoon kunnen!

De eerste Symphonica in Rosso was ik ruim 18 weken zwanger van onze oudste dochter, nu kan ze als acht jarige met ons mee! Best bijzonder!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge