Al voor de dansvoorstelling van Bransz waar ook de musicalgroep aan mee mocht doen konden we aangeven of we een dvd van de voorstelling wilde kopen. Een stomme vraag… natuurlijk willen we die! Het was even wachten maar hij lag afgelopen zaterdag in de brievenbus, samen hebben we de dvd gekeken onze ‘musicalster’ vindt het geweldig!

Poster dansvoorstelling Bransz at the movies

In juni schreef ik al een blog over de dag van toen, wat hebben we een leuke dag gehad en wat hebben de dansers, musical kids, docenten en alle andere veel bereikt, echt een feestje!

Dansvoorstelling Bransz was een feestje!Onze oudste was op dat moment pas net begonnen met musical les, ze is in maart begonnen en in juni was de voorstelling maar het ging prima! En sindsdien hebben ze al weer zoveel meer gedaan, van stukjes uit Mary Poppins tot De Kleine Zeemeermin echt super ons kleine grote meisje het zo naar haar zin te zien hebben.

Dvd Bransz at the movies

De dansschool maakt mooie sprongen en blinkt uit met hun aanwezigheid tijdens mooie evenementen en activiteiten, zo was er een flashmob voor en met Stichting De Vrolijkheid in Wageningen, waren ze actief tijdens de Molenmarkt en hebben de kids gedanst bij de Berg tot Bergrace begin november.

Heico, Magdalena en alle docenten jullie doen goed…. ben blij dat we jullie gevonden hebben!! 

Nieuwsgierig geworden??? Neem een kijkje op de site van Bransz!!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge