Bucketlist, Parijs kan eraf!Tijdens onze reis naar Parijs zijn er heel wat puntjes van onze bucketlist gepasseerd! Kortom tijd voor een update, er kunnen een heel aantal puntjes doorgestreept worden. Wat blijft er nu nog over op mijn lijst? Waar werken we aan of wat komt er bij?

Ik moet eerlijk bekennen dat er zo nu en dan wat bijkomt of veranderd, onze dochters hebben ook wensen en ik ben de beroerdste niet. Dan gaat het op mijn of eigenlijk inmiddels onze bucketlist!

Bucketlist ~ vervulde wensen

Met onze reis naar Parijs en Disney zijn er een heel aantal punten die afgestreept kunnen worden! We hebben gevlogen, in een hotel geslapen, Parijs bezocht en naar Disneyland geweest. Wat wil een mens nog meer! Kortom, deze wensen kunnen er voor nu af en zijn doorgestreept!

Bucketlist ~ mee bezig

Sinds het opstellen van de bucketlist ben ik meer bewust bezig met dingen die we nog graag willen doen, aanschaffen of ervaren. Met een aantal dingen zijn we dan ook bezig!

De benodigde onderdelen voor de vierkante tafel zijn inmiddels in ons bezit gekomen, de tafel zit in elkaar, maar het schilderen laat helaas nog even op zich wachten. Het ontbreekt ons nog even aan de tijd om het echt klaar te maken!

Winacties is wel gelukt, maar dat wil ik doorzetten! Nu heb ik één winactie gedaan van eigen gemaakte spulletjes en twee winacties die voortkomen uit samenwerkingen. Geen idee hoe dit verder zal lopen, wat voor een winacties het worden of hoe ik er vorm aan ga geven… nog geen idee!

Wat vaker met Peter erop uit, niet echt iets waar prioriteit ligt… maar als de meisjes tegelijk gaan logeren gaan we proberen samen er op uit te gaan. Ergens wat drinken, uit eten of een film kijken. Vorige week gingen de meisjes logeren en besloten wij uit eten te gaan!

Ook mijn weg naar een massage lijkt serieuze vormen aan te nemen, nog even de tijd vinden om een afspraak te maken en het ook echt te kunnen plannen, maar het lijkt er aan te komen! Ben benieuwd of het me echt gaat lukken…

Musical bezoeken met oudste dochter is dankzij haar hobby iets wat binnenkort vervuld zal worden, we gaan namelijk naar haar musicaldocent Lysanne vd Sijs kijken die in Beauty & The Beast speelt! Met een groep kinderen, ouders en begeleiders gaan we binnenkort richting Scheveningen!

Zo nu en dan verstuur ik ‘ouderwets’ post, afgelopen week nog coupons voor Starbucks chilled classics en twee weken geleden een kaartje. Daarvoor stuurde ik de rokjes die gewonnen waren nog op. Dus ook hier zit progressie in!

En als laatste… Brownies & downieS bezoeken, daar schreef ik afgelopen week al over, er komt namelijk een vestiging in Wageningen!! Ja, daar gaan we natuurlijk heen zodra ze open zijn!

De status van de bucketlist

De afgehandelde punten zijn doorgestreept, de wensen die naderen of waar we mee bezig zijn heb ik dik en cursief in de lijst gezet… de overige moeten we nog even op wachten! Best mooi dat er wat voortgang in onze lijst zit!

001  Disney met het gezin
002  Naar het vuurwerkfestival in Scheveningen
003  Mijn streefgewicht bereiken
004  Naar Parijs met het hele gezin
005  Vierkante eetkamertafel, geschikt voor 8 personen
006  Picknicken in de natuur
007  Apenheul bezoeken
008  Reisje met alleen de jongste (dagen en een nachtje er op uit)
009  In een hotel overnachten met het gezin
010  Op een mooie plek vallende sterren kijken met mijn gezin
011  Vliegen in een vliegtuig met man en kinderen (niemand van ons heeft nog ooit gevlogen)
012  Philips Actifry XL
013  Naar een musical (ook de oudste mee)
014  Pedicure bezoeken (naar verwachting meerdere keren)
015  Winacties op mijn blog (Bijv. zelfgemaakte items)
016  Wisselen of wellicht stoppen met één van de vrijwilligersbaantjes
017  Openluchtmuseum bezoeken met het gezin
018  Cursus of workshop tbv hobby
019  Buiten slapen, onder de sterrenhemel
020  Vaker ‘ouderwetse’ post versturen
021  Regelmatiger samen met Peter erop uit
022  Wandelen in Sonsbeekpark met de meiden
023  Brownies & Downies bezoeken
024  Cursus/opleiding volgen op werkgebied
025  Met de meiden naar een Kasteel of Paleis
026  Massage
027  Reisje met alleen de oudste (dagen en een nachtje er op uit)
028  Canon Spiegelreflexcamera

Nog genoeg kleine en wat grotere wensen op onze lijst, wil je helpen? Ik hoor het graag! Weet je bijvoorbeeld wat het leukste kasteel of paleis is? Of het beste uitje met overnachting voor een (bijna) 6 of 9 jarige? Of een mooi plekje in de buurt van Wageningen waar we echt moeten gaan picknicken dit voorjaar of deze zomer?

Heb jij een wensenlijstje? Zo ja, zit er progressie in?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

    1. Doordat ik het op een rijtje hebt staan merk ik dat ik er wat beter mee aan de gang ben en er bewust keuzes mee en voor maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge