Bucketlist update Wat hebben we dit jaar veel gedaan, we kunnen behoorlijk wat punten afstrepen van de bucketlist! Een aantal kunnen doorgestreept maar het blijven eigenlijk blijvende punten waar ik aan wil werken of wat ‘gewoon’ door mag gaan! Ik ga meer vertellen over de status van mijn bucketlist!

Het afgelopen jaar zijn er veel dingen gepasseerd, er is een hoop gebeurd in positieve maar helaas ook in wat minder fijne zin. Maar aan het aantal doorgestreepte punten op mijn bucketlist te zien hebben we goed ons best gedaan! En zijn er ook wel weer mooie dingen uit voortgekomen!

Bucketlist ~ streep erdoor!

Disney met het gezin

Van mijn ouders kregen wij een reis naar Disney cadeau, bijzonder of niet? Mijn ouders besloten ons dit cadeau te geven toen we door een hele moeilijke en zware tijd gingen wat betreft de gezondheid van onze oudste dochter. Het is echt een herinnering voor de rest van ons leven, dat van ons en de kinderen! Thanks pap en mam!

Naar Parijs!

Eiffeltoren in Parijs bij blauwe lucht... wij zijn verliefd op Parijs!Tijdens de reis naar Disney die we cadeau kregen gingen we één dag met de trein naar Parijs. We waren er een aantal maanden na de aanslagen in Parijs, er was vele bewaking en op erg touristische plekken was het relatief rustig. Maar wat was het bijzonder om daar met ons gezin te zijn! Ooit willen we terug… als de meisjes iets ouder zijn!

Vierkante tafel

De man in huis heeft een vierkante tafel gefabriceerd met een ‘ouderwetse’ eiken tafelpoot met een groot blad erop. Okay hij is nog lang niet af… maar we hebben er ééntje van 140×140 cm!

In een hotel met het gezin

De reis naar Disney en Parijs bracht ons uiteraard ook overnachtingen… dit was we in een Disney hotel, dicht bij het park! Dus ook dit punt kan afgestreept worden!

Vliegen

Onze oudste dochter had een niet allerdaagse wens, al vanaf dat ze klein is riep ze dat ze de wolken van dichtbij wilde zien. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Een tante zei, een hoge berg… bij mistig weer ‘loop je door de wolken’! Wij dachten dat, dat het zou worden. Maar vliegen zou natuurlijk nog mooier zijn en dat is gelukt! We gingen naar Parijs met het vliegtuig!

Openluchtmuseum

Eind 2015 besloten we spontaan op 30 december richting het openluchtmuseum te gaan en afgelopen oktober zijn we in de herfstvakantie nog eens gegaan! Maar er komen meer keren, wat is het daar leuk om heen te gaan met de meiden!

Naar een musical

Musical kan van de bucketlistOnze jongste houdt niet van lang stilzitten en alles is al snel te spannend dus wilde ik graag met mijn oudste naar een musical. Eén van haar docenten speelde in Beauty & the Beast en zo kwamen we met de dans en musical school in het AFAS circus theater terecht voor het bekijken van deze prachtige musical! Sterker nog… we gingen backstage, hoe stoer?

In de zomer gingen we nog eens, als cadeautje voor de verjaardag van mijn zusje en hebben we eerst genoten van het strand en vervolgens van een prachtige voorstelling dichtbij het toneel.

Brownies & downieS bezoeken

Wensen worden vervuld! Half 2016 opende er in Wageningen een vestiging van Brownies & downieS, daar zijn we nu al diverse keren geweest. Hele leuke en lieve mensen, fijne bediening, fijne ongedwongen sfeer en heerlijk eten en drinken!

Vier weken zomervakantie voorbijKasteel Hoensbroek

We bezochten afgelopen zomer Kasteel Hoensbroek, daarmee kan er weer iets afgestreept worden! Al hoop ik dat we nog wel vaker een kasteel zullen bezoeken.

De bucketlist in het kort

Achter sommige punten zit een link naar een artikel op mijn blog dat hoort bij het punt op de bucketlist. In de meeste gevallen een verslag of foto’s die daar betrekking op hebben. En ja… er is nog zoveel te doen maar ook al zoveel gedaan!

001  Disney met het gezin
002  Naar het vuurwerkfestival in Scheveningen
003  Mijn streefgewicht bereiken
004  Naar Parijs met het hele gezin
005  Vierkante eetkamertafel, geschikt voor 8 personen
006  Picknicken in de natuur
007  Apenheul bezoeken
008  Reisje met alleen de jongste (dagen en een nachtje er op uit)
009  In een hotel overnachten met het gezin
010  Op een mooie plek vallende sterren kijken met mijn gezin
011  Vliegen in een vliegtuig met man en kinderen
012  Philips Actifry XL
013  Naar een musical (ook de oudste mee)
014  Pedicure bezoeken (naar verwachting meerdere keren)
015  Winacties op mijn blog (Bijv. zelfgemaakte items) Gaat goed! Maar wil ermee door!
016  Wisselen of wellicht stoppen met één van de vrijwilligersbaantjes
017  Openluchtmuseum bezoeken met het gezin
018  Cursus of workshop tbv hobby
019  Buiten slapen, onder de sterrenhemel
020  Vaker ‘ouderwetse’ post versturen Doe mijn best… maar mag beter!
021  Regelmatiger samen met Peter erop uit
022  Wandelen in Sonsbeekpark met de meiden
023  Brownies & downieS bezoeken
024  Cursus/opleiding volgen op werkgebied
025  Met de meiden naar een Kasteel of Paleis
026  Massage
027  Reisje met alleen de oudste (dagen en een nachtje er op uit)
028  Canon Spiegelreflexcamera Heb nu de spiegelreflex tot mijn beschikking, maar werkt niet helemaal zoals het moet. Daarom blijft de wens staan!

Heb jij een bucketlist? Zo ja, zijn er in 2016 veel wensen in vervulling gegaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

    1. Ja, het gaat goed!
      Ach bepaalde dingen op de bucketlist zullen wel niet lukken… maar als ze er niet op staan doen we het zeker niet 😉

  1. En weer een idee voor mijn bulletjournal. Nog even en ik heb te veel ideeën en geen tijd meer om ze uit te voeren.

    Je schiet al aardig op met je lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge