Juffencadeau Verjaardag groep6_07Zo’n twee weken voor de verjaardag van de juffen besef ik oeps, dat is al bijna! Met onze drukke agenda’s op het moment was iets helemaal zelf maken er niet meer bij. Behalve een cadeautje wilde onze dochter natuurlijk ook passend gekleed richting school. Het thema was ‘typisch Nederlands’, we bestelde een oranje stofje en ik maakte nog even snel een rokje. Maar wat zouden we gaan geven? Het blijft altijd weer een zoektocht, dit keer was het niet erg origineel!

 

Juffendag!

De juffen van groep zes vierde hun verjaardag afgelopen vrijdag! Voor de kinderen van groep zes was het leuk dat ze de juffendag nog vierde met hun twee juffen die ze tot nu toe hadden. Eén van de juffen staat na de voorjaarsvakantie helaas in een andere klas. Het was dus behalve een verjaardagsfeestje ook een klein beetje een afscheidsfeestje, aldus onze dochter.

Je gaat niet met lege handen naar een feestje, wat voor een feestje dan ook! Maar wat ga je geven? Het is zo’n drie keer per jaar weer de vraag. Met dag van de leerkracht, de juffendag (verjaardag) en aan het einde van het schooljaar geven we een cadeautje.

Wat is het geworden deze keer?

Een aantal weken geleden kocht ik al een aantal mooie notitieboekjes, met het idee daar iets mee te doen. Maar dat kon de goedkeuring van onze dochter niet echt wegdragen. Het was wel leuk, maar saai… er moest iets bij.

Juffencadeau Verjaardag groep6 Juffencadeau Verjaardag groep6
Thee! Dat zou het worden, daar valt alleen weinig zelf aan te maken. Dan maar zelf een thee glas personaliseren en lekkere thee uitzoeken was het idee! Tot we een heel leuk kratje tegen kwamen en het idee hebben opgevat om het kratje te vullen met leuke en lekkere dingen.

 Bekers dag van de leerkracht 
Daarna was het ‘shoppen’ geblazen bij één van onze favoriete thee, koffie en kookwinkels Columbus! Daar kochten we chocolade, theebloemen, thee en theezakjes. Nu maar hopen dat de juffen het leuk en lekker vinden!

Juffencadeau Verjaardag groep6 Juffencadeau Verjaardag groep6
We zochten vier verschillende thee melanges uit, losse thee omdat het gewoon het lekkerste en puurste smaakt! De smaakjes die we uitzochten zijn Sweet Roze Herbal tea, Rooibos Vanille, Lente thee en Rooibos Lemon Love.

Juffencadeau Verjaardag groep6 Juffencadeau Verjaardag groep6_07
Juffencadeau Verjaardag groep6 Juffencadeau Verjaardag groep6
Bij de Action kochten we deze mini weckpotjes waar we de thee in hebben gedaan, voor iedere juf vier smaakjes. De labeltjes knipte ik zelf uit een wat stevige ‘natural’ karton. We zette alles in de kratjes die we kochten en hebben het later nog ingepakt in folie!

Juffencadeau Verjaardag groe 6 Juffencadeau Verjaardag groep6
Onze dochter was trots op haar cadeau voor de juf of eigenlijk juffen! Ze vertelde vol trots dat ze als eerste haar cadeautjes mocht geven en dat de juffen blij waren.

Wat geven jullie als cadeau voor de juf of meester met een verjaardag? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Hier word altijd gezamenlijk wat gekocht gelukkig, want ik heb niet zoveel fantasie op dat gebied. Heb al moeite met de traktaties

    1. Op zich vind ik het erg leuk om zelf cadeautjes te bedenken, maar soms ben ik niet echt in de gelegenheid om er voldoende energie in te stoppen. Dit keer toch wel redelijk goed opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge