Gelukspoppetjes.euEind van het jaar is onze oudste dochter klaar met de groepstherapie die ze nu volgt. Het groepje van zes gaat naar een dik jaar los van elkaar verder. Onze dochter is niet zo goed in afscheid nemen en ik wil haar daar een beetje mee helpen door de andere kinderen en de logopedisten een klein cadeautje te geven. Al snel kwamen we op gelukspoppetjes.eu niet veel later monde dit uit in een leuke verrassing! 

Toeval bestaat niet roepen mensen wel eens… nou ik denk dat het in dit geval ook echt zo moest zijn! Nog geen week voor dat ik mocht samenwerken met gelukspoppetjes.eu hadden onze oudste dochter en ik al rondgekeken op de site. We hebben er gezocht naar een leuk, lief en klein cadeautje voor het groepje waar ze therapie in heeft.

Gelukspoppetjes

Op zoek naar een klein cadeautje kwam mijn dochter in eens op het idee om een gelukspoppetje voor de hele groep te kopen. Niet zo gek in haar geval want ze heeft ze zelf in allerlei kleuren en vormen, ze vindt het prachtig. Nu vonden we het wat lastig omdat de andere kinderen in de groep erg gelovig zijn opgevoed. Niet het type dat geluk verwacht van een poppetje zeg maar.

We zochten dus wel zoiets, maar niet het ‘typische’ gelukspoppetje. Al snel kwamen we in onze zoektocht en de tips uit bij gelukspoppetjes .eu. Zij hebben een erg groot aanbod ik werkelijk allerlei vormen en maten! In andere webshops ben ik wel gelukspoppetjes tegen, maar is niet zoveel keus.

Over gelukspoppetjes .eu

Jans is de eigenaar en de stuwende kracht achter de webwinkel, zij verkoopt al sinds 2006 gelukspoppetjes. In de loop van de tijd is Mo betrokken geraakt en zij werkt de ideeën van Jans uit tot een ontwerp.

In de webshop kan je terecht voor de gewone gelukspoppetjes, leuke (geluks)abonnementen, trouwbedankjes, sleutelhangers (ook op maat) en de coolste notitieblokken. Zelfs speciale wensen kan je hier regelen… kortom wij zijn enthousiast!

Wat zochten wij uit?

Op de eerste plaats dus niet een te ‘traditioneel’ gelukspoppetje voor de groep en de logopedisten, maar een meer neutraler iets. Al snel kwamen we uit in de dieren en onze dochter koos vol overtuiging voor orka’s en olifanten!

Toen we ze uitpakte riep onze dochter “Mam, ze zijn nog mooier als op het plaatje!” gevolgd door, “wanneer mag ik ze geven, ze zijn zo leuk”. Ze blijven nog even in de kast liggen tot therapie echt klaar is, nog eventjes geduld.

De bestelling was echter niet compleet zonder, zoals ze het zelf noemt ‘gewone’ poppetjes. Ook deze werden toegevoegd aan het boodschappenkarretje!

Leuk idee!

Vindt je dit soort cadeautjes een leuk idee, neem dan gerust een kijkje op gelukspoppetjes.eu en wil je maatwerk of het net even anders, stuur gerust een mail! Er zijn een hoop leuke mogelijkheden, ook voor de wat kleinere beurs.

Wat vindt jij van dit soort cadeautjes? Leuk om te geven als bedankje of traktatie?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Wat leuk die diversiteit ipv alleen het standaard gebeuren! Het afscheid zal voor haar inderdaad wst “makkelijker” zijnop deze manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge