Lucardi Juwelier Wageningen, stalen kindersieraden De feestmaand komt eraan, de eerste man met rode kleding en lange witte baard is in aantocht en nummer twee volgt hem op de voet. Alles volg elkaar feilloos op, geen punt… maar er valt altijd wel het één het ander te regelen voor het december is! Aankomende zaterdag zet Sinterklaas samen met zijn pieten voet aan wal in Wageningen. En ik zocht onlangs prachtige cadeautjes uit voor onze meiden, de meiden worden groter en dat bracht ons bij Lucardi juwelier voor kindersieraden.

Onze meiden willen elke keer dat we in het centrum lopen bij Lucardi Juwelier Wageningen naar binnen, ze lopen standaard naar de vitrines rechts achterin. Daar liggen en hangen namelijk prachtige horloges en kindersieraden, momenteel is er een serie stalen kindersieraden met kristalletjes erin van het merk Little Miss Fabulous! Onze meiden hebben beide daar hun hart aan verloren….

Little Miss Fabulous

Beide dochters wilde heel graag ringen met kristallen, beide in de blauw/groene tinten. De ene wilde de hartjes ringen en de ander de ‘gewone’ ringen. Het is flink glimmend en ja, eerlijk is eerlijk ik snap wel dat de meiden er als een blog voor zijn gevallen!

Kindersieraden van Lucardi Juweliers Wageningen, bling bling!Toch liet ik het op zijn beloop en reageerde er niet op, in de hoop dat ze het zouden vergeten zodat wij met de feestdagen mooie cadeautjes zouden kunnen kopen. Hoe leuk is het dat je met de feestdagen een prachtige ring krijgt die je al een poosje graag wil hebben? Nou ja, dat dus!

Het is de meiden gelukt om al voor de feestdagen de kinderringen te krijgen. Afgelopen week kon ik er niet omheen en gaf ik ze beide wat ze graag wilde. De oudste kreeg twee ringen en de jongste één setje van twee ringen met hartjes die bij elkaar hoorde.

Niet alleen ringen…

In het begin hadden de meiden het alleen over de ringen, maar onlangs trokken de kettinkjes en de armbanden ook de aandacht. Naast de ringen die ze nu dragen zijn liggen er ook nog twee cadeautjes voor ze klaar, voor beide een kettinkje met een hangertje in de vorm van een hartje en een armband.

Lucardi Juwelier WageningenAlle sieraden matchen met elkaar, nu was de voorkeur hier de blauwige tinten maar je kan ook kiezen voor andere kleuren zoals onder andere paars, roze, roodachtig en wit. Wij hebben een armband, ketting en ringen, maar je kan ook kiezen voor bijpassende oorbellen of een horloge bijvoorbeeld. We kunnen dus nog alle kanten op als het gaat om de verdere cadeautjes!

Het begin is gemaakt, we zijn weer wat verder met de cadeautjes voor december!

Wat ga jij geven met de feestdagen aan je kind(eren) en wat vindt jij van het geven van sieraden? 

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge