Nieuwe winterjassen vragen om nieuwe collen of sjaals, al gaat het bij ons altijd met enige vertraging. Dat wil zeggen, de jassen zijn er al enkele maanden en dan komen de bijpassende sjaals of collen pas. ‘k heb altijd (te) veel te doen… en eigen dingen gaan meestal als laatste 😉
 
De collen zijn al enkele maanden af, dat wel maar nog nooit iets over geschreven, bij deze alsnog!
 
De meisjes mogen zelf uitkiezen wat voor een jas ze willen, vaak komt het erop neer dat ze hetzelfde nemen. Beide hebben ze onderstaande twee jassen, dus de collen zijn in tweevoud gemaakt. De wol hebben ze zelf erbij uitgezocht bij de Wibra (roze) en Zeeman (grijs en groen).
Ze zijn gehaakt op haaknaald zes, dubbele draad (grijs met groen of roze) Royal/Bianca.
De sjaals zijn 18 stokjes breed en dan 1.20m in het rond.
 
En een enkele col voor mezelf  gemaakt van Fenna op haaknaald 5!
 
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge