Broodtrommel en fruitbak - gevuld en wel!Het zat er al een poosje aan te komen, iets meer als de helft van de ouders koos een paar jaar geleden voor het continu rooster. Bij ons werd de voorkeur uitgesproken voor vijf gelijke delen… en dat is het geworden! De broodtrommel, en extra beker werden voor beide aangeschaft.
De oudste ging al naar school, maar enkel fruit en een beker drinken voor de ochtend. Na de zomervakantie, dus afgelopen september ging het continurooster in. We kochten broodtrommels, extra bekers en nieuwe fruitbakjes.
Broodtrommel en fruitbak - gevuld en wel!De oudste wilde alles in turquoise en de jongste wilde alles roze!  ‘t werd voor beide een Mepal broodtrommel, toch wel lekker degelijk en goed schoon te houden, de fruitbakjes zijn van action en wibra met Mickey/Minnie Mouse erop in de juiste ‘clubkleuren’, of althans iets dat erop lijkt :). Zelfs de nieuwe schooltassen van Bulbby waren in soortgelijke kleuren.

Broodtrommel en fruitbak - gevuld en wel!En dan ga je denken, alleen een sneetjes brood gaat hem niet worden. Heeft zelf ook niet mijn voorkeur, dus dan maar bedenken… in het begin was het nogal saai maar nu kopen we een aantal dingen en wisselen we af, één product willen ze altijd en dat is komkommer!

Broodtrommel en fruitbak - gevuld en wel!Verder wisselt het van gevulde saté prikkers, figuurtjes van komkommer, lekkere worst, ontbijtkoekje, krentenbol, krentenbrood, augurk met boterhammenworst… het kan allemaal!

Broodtrommel en fruitbak - gevuld en wel!Na een aantal weken school kwamen er zo nu en dan ouders naar me toe om te vragen wat ik zo al mee geef naar school. Het bleek dat klasgenootjes het met enige regelmaat over de broodtrommel van de meiden hebben. Het is geen ‘Bento’ niveau (google maar als je wil weten wat dat is), maar de meisjes eten en zijn tevreden!

 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge