Cooper en Bono, Kat en HondInmiddels woont Cooper, onze zwarte dame al weer vijf maanden bij ons! Een pittige tante die graag geknuffeld wordt, op bed ligt en eten pikt! Ow, ja en voetballers probeert neer te halen op tv, kleding voor ons van het wasrekje haalt en gezellig door het huis stuitert. Kortom het is best een pittige tante aan het worden, binnenkort gaat ze onder het mes en wordt ze gesteriliseerd. Misschien helpt het iets en zo niet kan ze in ieder geval naar buiten zonder dat we straks kittens verwelkomen.

Een zwarte kat

Eigenlijk poes, het is dus nog altijd een dame… en wat voor een dame! Een pittige tante die niet vies is van het stelen van iets, het opeten van Bono zijn eten of koekjes. Ook het ‘pikken’ van speelgoed of ander klein spul van de meiden is aan de orde van de dag.

Sinds kort heeft madam ontdekt dat er een kledingrekje met was aan de deur hangt en dat is leuk. Nou ja, dat vindt zij dan. Ze kan inmiddels lekker hoog springen en als je een beetje mikt kan je zo wat van het rekje af trekken en dat is dan weer leuk om mee te gaan slepen. Echt… hoe komt ze erbij?

Afgelopen zondag heeft ze gedurende de dag regelmatig naar een koordje staan springen. Dat koordje zat vast dus helaas het is mislukt maar je kan er maar druk mee zijn!

In de bench

Elke dag mag ons lieve poezenbeest een poosje de bench in, om precies te zijn als de meiden en Peter aan het eten zijn. Bij mij komt ze wel kijken als ik aan het eten ben, maar ze pakt het niet af of iets. Bij Peter en de meiden is dit anders en al lijkt het beter te gaan, we vertrouwen haar nog niet helemaal wat dat betreft.

Eten even onbeheerd achterlaten is er helemaal niet meer bij sinds ze er is. Onze Bono is een Labrador en ook die eet graag alles op wat hij tegenkomt, maar Cooper is nog wat sneller… het is weg voor je er erg in hebt. Het warme eten is ze overigens iets minder in geïnteresseerd, maar brood of iets lekkers is zo weg. En zie dat eten maar weer eens uit haar pootjes en bekje te krijgen, dat is een sport op zich.

Cooper helpt met huiswerkZe is ook lief hoor!

Gelukkig is ze ook super lief, ligt graag bij je, komt je halen als ze eten of drinken wil en komt regelmatig een knuffel of aai halen. Okay dat ze dan ook vreselijk in de weg ligt, bovenop je huiswerk, laptop of haakwerk neem ik dan maar even voor lief.25

Met Bono spelen

Bono en Cooper zijn gek op elkaar, ze liggen tegen elkaar aan te slapen. Spelen samen en doen vooral heel gek samen, als je me volgt op instagram zie je met enige regelmaat wel wat voorbij komen in mijn stories en tijdlijn. Die twee kunnen niet meer zo goed zonder elkaar. Als Peter gaat wandelen met Bono zit Cooper te wachten bij de deur tot ze terug zijn.

Soms spelen ze ook flink hardhandig of eigenlijk potig met elkaar! Cooper vliegt Bono aan met vier poten, inclusief scherpe nageltjes en Bono gooit zijn volledige gewicht in de strijd. Ik schat zo’n 33 kg tegen 1.5 kg kat op het moment… en toch gaan ze vrolijk door!

Kortom! Het gaat goed met de beestenbede hier!

Hebben jullie huisdieren? En gaat dat ook zo leuk samen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge