U bevindt zich op de Copyright en Disclaimer pagina van Veusteveul.

Teksten

De teksten op de Veusteveul worden door bloggers voor en van Veusteveul geschreven, is het anders zullen we dit vermelden. De geschreven blogs zijn in de meeste gevallen geschreven vanuit onze persoonlijke ervaring of mening. We doen geen uitgebreid onderzoek naar alle onderwerpen waar we over schrijven, het is daardoor mogelijk dat er onjuistheden of interpretatieverschillen zijn. Hier kunnen geen verdere rechten aan worden ontleend.

Afbeeldingen

Afbeeldingen die worden gebruikt op de site zijn gemaakt door de bloggers van Veusteveul en mogen niet zomaar opgeslagen, gekopieerd of gebruikt worden zonder onze toestemming. Is er een foto die u graag wilt gebruiken? Laat het ons weten, dan overleggen we dat. U kunt ons bereiken via info@veusteveul.nl.

Maakt u zonder overleg gebruik van onze foto’s zullen we u hierover benaderen en u een factuur sturen voor de gebruikskosten.

Indien wij afbeeldingen van derden gebruiken is hiervoor toestemming verleend, zijn de foto’s aangekocht of vrij te gebruiken. In het geval het geen eigen foto is vermelden wij altijd de bron en/of fotograaf bij de foto.

Gesponsorde artikelen

Op Veusteveul plaatsen we naast reguliere content ook gesponsorde content. Bij deze artikelen staat vermeld dat het om een gesponsorde post gaat. Mocht je, je afvragen of een artikel wel of geen gesponsorde post is, stuur ons gerust een berichtje dan kijken we er even na en laten we het je weten.

Winacties

Met enige regelmaat is er een winactie op Veusteveul. De voorwaarden daarvoor zijn te vinden op een andere pagina. Deze voorwaarden en regels kunt u vinden op de pagina ‘Winacties‘.

Bij vragen/opmerkingen mag je altijd contact opnemen met info@veusteveul.nl