In eens lag daar een mooi pak met crêpepapier in alle kleuren van de regenboog, de meisjes zijn weer erg veel aan het knutselen dus dacht ja… meenemen! Thuis heb ik het op tafel gelegd, toen de meiden s’ middags thuis kwamen gingen ze helemaal los met het crêpepapier. Er werden met name bloemen gemaakt al werd er ook heel wat geknutseld met lijm, plakband, scharen en een nietmachine.

Crëpepapier en de bloemen die hier in huis werden gemaakt
 


De dames hebben de hele middag zitten knutselen, de paarse bloem was de eerste maar dat lukte niet helemaal. De oudste kwam op het idee om YouTube te gebruiken… en ja hoor, prachtige bloemen hebben ze gemaakt!

Wat een plezier hebben ze gehad voor nog geen drie euro, ze zijn inmiddels al een aantal dagen druk geweest en nog is het niet op en nog steeds zijn ze het niet zat. Dit pak kwam bij de Lidl vandaan, maar inmiddels gezien dat de action ook erg voordelig crêpepapier verkoopt.

Op naar nog een aantal uurtjes knutselplezier!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge