De kleur van de onderste stof is niet helemaal kleurecht het is meer iets ‘groenig’ als dat hier te zien is… mooie combi en ik ben er weer lekker creatief mee bezig!

Heerlijk vind ik het als de meiden op bed liggen of lekker aan het spelen zijn even lekker ‘klungelen’ aan de eetkamertafel! Deze stukken stof liggen dus al lang niet meer zo opgevouwen op een stapel, ze zijn stuk genipt er is wat aangezet etc, etc.

Wat het gaat worden hoop ik uiterlijk zondag te laten zien! Dan wil ik het echt af hebben!

Voor daarna heb ik al weer een nieuw projectje 🙂 op een forum wat ik bezoek hebben we regelmatig een ‘swap’ het idee daarachter is dat je iets maakt voor een ander, het gaat op dezelfde manier als lootjes trekken met sinterklaas! Erg leuk en toch ook wel weer spannend 🙂 vind de ontvanger mooi wat heb ik heb gemaakt, of misschien wel helemaal niet? En wat krijg ik? Al is het laatste niet zo spannend als het eerste!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge