Elk jaar is het wel weer een ‘ding’, de traktatie voor de juffen en meesters! We proberen altijd redelijk origineel te zijn, dus geen doosje chocolade voor onze dochters om mee de klassen rond te gaan. Nu moet ik toegeven… het idee komt van Pinterest dus niet echt origineel, maar op de school van de kinderen viel het in de smaak!
 


Toen ik onze oudste dochter een week of zes geleden vroeg wat ze uit wilde delen aan de juffen en meesters, had ze echt geen idee. Dus vroeg ze of we niet even op internet konden kijken, dat deden we dan ook. Al snel zaten we op Pinterest, daar sprong voor onze dochter de ‘soepie’ traktatie uit.

We kochten verschillende varianten Cup a Soep en opkikkertjes, plastic bekertjes, lepeltjes, servetjes en soepstengels en maakte er een leuk geheel van.
Erg creatief is het niet, de soepstengels per twee ingepakt, onze oudste dochter heeft samen met haar vriendinnetje alles in een zakje gestopt, vervolgens hebben we er leuke stukjes tape op gedaan en klaar! Een maandje geleden is ze de klassen rond geweest voor haar verjaardag en de traktatie viel in de smaak!

Wat laat jij je kind trakteren? Hou je het makkelijk of probeer je op de één of andere manier toch origineel te zijn?