Elk jaar is het wel weer een ‘ding’, de traktatie voor de juffen en meesters! We proberen altijd redelijk origineel te zijn, dus geen doosje chocolade voor onze dochters om mee de klassen rond te gaan. Nu moet ik toegeven… het idee komt van Pinterest dus niet echt origineel, maar op de school van de kinderen viel het in de smaak! We gingen voor een cup a soup traktatie!

Cup a Soup

Toen ik onze oudste dochter een week of zes geleden vroeg wat ze uit wilde delen aan de juffen en meesters, had ze echt geen idee. Dus vroeg ze of we niet even op internet konden kijken, dat deden we dan ook. Al snel zaten we op Pinterest, daar sprong voor onze dochter de ‘soepie’ traktatie uit.

cup a soup traktatie cup a soup traktatie cup a soup traktatie
We kochten verschillende varianten Cup a Soep en opkikkertjes, plastic bekertjes, lepeltjes, servetjes en soepstengels en maakte er een leuk geheel van.

cup a soup traktatie cup a soup traktatie cup a soup traktatie cup a soup traktatie cup a soup traktatie
Erg creatief is het niet, de soepstengels per twee ingepakt en vervolgens ingepakt door de meiden. Onze oudste dochter heeft samen met haar vriendinnetje alles in een zakje gestopt. Vervolgens hebben we er leuke stukjes tape op gedaan en klaar! Een maandje geleden is ze de klassen rond geweest voor haar verjaardag en de traktatie viel in de smaak!

Wat laat jij je kind trakteren? Hou je het makkelijk of probeer je op de één of andere manier toch origineel te zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge