Al eventjes stond het op de kalender… op 4 november 19.00 uur workshop cup cakes versieren! En eindelijk was het zover 🙂

Samen met Ma, Zus en twee vriendinnen van Zus en mij op naar Ede waar de workshop gehouden werd, wat leuk is het die cup cakes versieren! En wat vind ik nu eigenlijk het leukste?? Het ‘kleien’ van de figuurtjes eigenlijk, nou ja hier wat foto’s van een geslaagd avondje!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge