Wel eens aan een kleinigheidje gedacht voor de leerkracht van je kind?
En dan niet met de verjaardag… maar op de Dag van de leerkracht?
Aanstaande zaterdag 5 oktober is het zover!
Het valt dit jaar op een zaterdag, dus hebben onze oudste dochter en ik samen besloten de ‘donder-en vrijdag juf’ op vrijdag, morgen dus het kleinigheidje te geven en de andere juf krijgt het maandag anders zou het wel héél erg optijd zijn.

Vorige week gingen we samen naar de Action (juist… waar anders??) daar zochten we van die glaasjes uit voor waxinelichtjes en vervolgens zelfklevend lint dat ze ook daar ook verkopen. Ook namen we nog een rol inpakfolie mee om het geheel leuk in te pakken!

Vandaag zijn we aan het knutselen gegaan, nou ja… even snel want het is zo klaar!
Simpel, snel, niet duur en toch wel een beetje uniek 🙂

Onze oudste dame is er blij mee, hopelijk haar juffen ook!


Voor elke juf één en nee de juffen mochten niet hetzelfde krijgen, aldus ons meisje.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge