Sinds begin dit jaar gaat één van onze meiden naar musical les bij Bransz hier in ons stadje Wageningen. Natuurlijk kende ik de dansschool van diverse verhalen maar verder niet… tot onze dochter graag wilde gaan dansen of zingen, ze wist het nog niet precies en ik had geen zin om een soort van pendeldienst te worden tussen zwemmen, dansen en zingen…. een oriëntatie in mogelijkheden volgde. 

Na een korte zoektocht kwamen er wat mogelijkheden boven water, alles in of in de buurt van Wageningen. Dansen bij diverse studio’s was een optie, maar dan werd het geen zingen. We besloten wat proeflessen te gaan doen, samen met haar vriendinnetje brachten we de dames naar twee verschillende studio’s. De één alleen dansen, de ander dans, zang en toneel, of terwijl musical!

Er was na de twee lessen geen discussie mogelijk, het moest en zou musical les worden! Tot op de dag vandaag is ze gelukkig met haar keuze, je kan haar niet blijer maken als met een donderdag! Eerst naar school, even naar oma en daarna door naar musical les bij Bransz! Als ik haar ophaal is ze moe, voldaan en verlangt al weer naar de volgende week als ze weer mag!

Toen onze dochter begon met de lessen was de groep al bezig om een show voor te bereiden, samen met alle dansgroepen van Bransz en iLL skiLL zou er een show komen in Junushoff, het theater in Wageningen. De voorstelling was 20 juni, wat een feest voor alle dansers, musical kids, docenten, betrokkenen, familie en vrienden!

Als moeder heb ik genoten, samen met man, andere dochter,  mijn zusje, ouders en vrienden. Natuurlijk is het, het leukste om naar je eigen kind te kijken maar ook al het andere dat we gezien hebben was leuk!

Gedurende de dag maakte ik kennis met veel van de jongere dansers, doordat ik samen met een aantal andere mensen de haren en make-up gedaan heb bij de (jongere) dansers. Daarom was het stiekem nog iets leuker om te kijken naar de toch al mooie en leuke show.

Nu is de zomervakantie in aantocht, naast vrij van school is er ook geen zwemmen en een groot deel van de vakantie is er ook geen musical les…. best een dingetje voor onze dochter!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge