Een poosje geleden, toen de Facebook groep pas net bestond schreef ik er hier al eens over. Een superleuk initiatief, wat inmiddels landelijk veel succes heeft en veel publiciteit geniet.
 
Toen de groep nog klein was, was het echt nog geheimzinnig… nog geen landelijke publiciteit en geen andere ‘droppers’ in de buurt, dat is nu wel anders! Heb zelfs ook gedropte items gezien her en der! Super leuk 🙂
Nou ja het idee is dus dat je iets ergens ‘dropt’ en daarmee mensen (hopelijk) een glimlach en fijn gevoel bezorgd. Dit zijn wat foto’s van een aantal keer dat ik iets gedropt heb.
 
 

De link naar de Facebook groep is:
https://www.facebook.com/groups/deanoniemesjaal/

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge