Pak mij mee, ik ben niet verloren of vergeten.
Ik ben er omdat jij het misschien wel koud hebt,
een sjaal kan gebruiken of gewoon even wat leuks kan gebruiken.
 
Sinds gisteren is er een Facebook groep ‘De anonieme sjaal’, geweldig grappig, leuk en vooral lief initiatief. Iedereen die kan en wil maakt een sjaal of iets dergelijks en legt dat ergens neer met een begeleidend briefje met een tekst zoals hierboven.

De sjaals en andere items worden veel ‘gedropt’ en meegenomen, vinders melden zich op de Facebook pagina en ‘droppers’ plaatsen foto’s van het gedropte item. 

 
De groep is pas net in de lucht en heeft binnen 48 uur ruim 1100 volgers!
De initiatiefneemster van het geheel is Linda uit Renkum, de Facebook pagina is te vinden via deze link. 
 
Inmiddels verschijnen er meer pagina’s met dergelijke initiatieven, dan gaat het niet meer om sjaalen maar diverse items, zelf gemaakt of niet.

Vanavond komt er als het goed is bij Hart van Nederland een item over dit onderwerp, zij hebben vandaag opnames gemaakt in Renkum tijdens een ‘dropping’ van een sjaal!

Heb vast ook nog wel wat liggen… ongebruikt, anders nog wel wat bollen wol…
een sjaal is zo gehaakt! Volgende project is weer bedacht 🙂

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge