Tag, vragenlijstjesAls je op zoek gaat naar een leuke vragenlijst (tag) op internet kom je er heel veel tegen, soms kom je er eentje tegen die je vervolgens in je concepten zet maar nog niet uitwerkt, die van vandaag is er zo één! Eind 2014 maakte Sylvia deze TAG die ik tegen kwam op onder andere de site van Nesrin en Linda! Een tag waar je Top drie centraal staat!

Deze Tag…

Wat mij heeft tegengehouden om deze tag eerder te plaatsen zijn de regels die erbij opgegeven worden door de maken. Regels bij een Tag vind ik prima, mits het haalbaar is en van toepassing, de regels bij deze Tag vind ik lastig.

De regels…
  • Link naar deze blogpost ~ Done! 
  • Laat weten door wie je genomineerd bent ~ Niet van toepassing, heb hem gewoon overgenomen!
  • Gebruik als illustratie je favo plaatje dat iets te maken heeft met het getal drie ~ Eens zien of ik geschikte plaatjes of foto’s in mijn bezit heb…
  • Beantwoord de elf vragen op jouw manier ~ Ga ik doen!
  • Nomineer twaalf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt ~ Nomineren heb ik niet zoveel mee, met twaalf bloggers nomineren al helemaal niet… als mensen het leuk vinden nemen ze een tag vanzelf over!

De Blog Top Drie Tag

01. Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?

Rust, tijd en mijn laptop zijn wel de meest noodzakelijke dingen die ik nodig heb om te bloggen! Geen rust en tijd staat gelijk aan bezig blijven met alles behalve mijn hobby bloggen! En die laptop, tja anders komt het nooit op internet!

02. Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?

Een mooie variatie aan onderwerpen, een ‘over’ pagina en foto’s en/of plaatjes zijn wel dingen die ik erg kan waarderen op een blog. Dit zijn dan ook zaken waar ik zelf op mijn blog op probeer te letten!

03. Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?

Lastig, ik mag er maar drie kiezen… dan kies ik voor het schrijven over producten, mijn mening en toch wel de meer persoonlijke blogjes! Nog vrij al gemeen, maar meer specifiek vind ik lastig.

04. Wat zijn de drie populairste posts op je blog?

Het zijn drie best ver uit elkaar liggende artikelen! Op nummer één artikel waarin ik mijn boosheid uit, op de tweede plaats het artikel over welke kinderstoel en als laatste het artikel over Tea Topics, de theezakjes vragen.

05. Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?

Op de eerste plaats wil ik zelf het plezier behouden in het schrijven van artikelen voor mijn blog, daardoor hoop ik mensen leesplezier te geven! Het is mijn persoonlijke blog, dus het moet bij mij passen en blijven aansluiten bij wat ik leuk en interessant vind.

06. Via welke drie social media is jouw blog te volgen?

FacebookInstagram en Twitter! Kort maar krachtig toch?

07. Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?

Het eerste dat me te binnen schiet is een voordeel, namelijk dat ik lekker kan schrijven en mijn mening en verhaal kan delen. Langzaam maar zeker leer ik mijn weg meer en meer vinden op het internet, zowel met mijn blog als social media en tegelijkertijd leer ik elke dag weer! Dat zijn dus eigenlijk al twee voordelen, maar er is wel één groot nadeel…. soms heb ik een idee en moet dat echt uitgeschreven worden, ten koste van bijvoorbeeld het huishouden!

08. Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?

Ik ga op mijn gevoel af… heb niet zo’n zin om het tot in detail uit te zoeke, maar ik denk Vlijtig LiesjeNathalie en Marion! Geen idee of het ook echt zo is als ik de statistieken zou bekijken, maar deze dames reageren de laatste tijd regelmatig.

09. Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?

♥ Wolken & Zonnestralen, de nieuwe blog van Aukje… een heerlijke persoonlijke blog die vooral rust uit straalt!

♥ HareMaristeit, een persoonlijke blog die me inspireert!

♥ Mijn Kladblog, Marion schrijft hier over haar leven ondanks alle haken en ogen op een hele positieve manier! Haar artikelen zijn makkelijk en snel te lezen, haar glas is in de meeste gevallen halfvol! Daar kan ik wat van leren!

10. Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?

Persoonlijke artikelen vindt ik leuk en fijn om te lezen, soms herkenbaar en soms een soort van ‘reality check’! Ook lees ik graag reviews en meningen over onder andere producten en gebeurtenissen… als laatste toch wel praktische en creatieve artikelen met tips en ideeën.

11. Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

♥ Doe wat bij je past en hou dat vast, blijf jezelf er zijn namelijk genoeg andere!

♥ Wees eerlijk, bijvoorbeeld schrijf je een artikel over een product of dienst maak er dan niet alleen een mooi verhaal van maar vertel wat je er echt van vindt! ‘Leen’ geen content van andere maar schrijf het zelf!

♥  Blog en schrijf gewoon lekker, let wel op je taalgebruik en zorg dat je berichten goed te lezen zijn.

Tot slot…

Mocht je de tag willen overnemen, hieronder een lijstje met de vragen om te kopieëren! Vergeet niet de bedenker, Sylvia Kuijsten te linken en laat mij weten dat je deze Tag over hebt genomen!

De vragen op een rijtje:
01. Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
02. Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
03. Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
04. Wat zijn de drie populairste posts op je blog?
05. Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
06. Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
07. Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
08. Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?
09. Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
10. Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
11. Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

7 comments

  1. Zit ik lekker te lezen, komt ineens mijn blog voorbij in je favorieten! Dat vind ik echt supertof om te lezen. Dank je wel! Je eerste blogtip neem ik direct ter harte. Het is iets waar ik me in het verleden veel te veel van heb laten afleiden.
    Marion onlangs geplaatst…Mijn favoriete quotesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge