Volle Agenda... soms zou ik wat meer tijd De laatste weken glippen de dagen door mijn vingers, het gaat sneller als ik zelf bij kan houden. De agenda staat voller als vol en voor de kinderen komen er ook telkens dingen bij. Maar goed, het is weer langer licht en de temperatuur loopt langzaam op, we blijven lachen!

Ja, ik weet dat het ook te maken heeft met alles dat ik doe, maar er zijn meer dingen  waar door er veel dingen in mijn agenda staan.

Altijd bezig, volle agenda!

Ik ben gek op mijn vrijwilligersbaan(tjes) en mijn hobby’s,  maar soms is het wat aan de volle kant in de agenda. Tegelijkertijd geniet ik er echt van, het is werk wat over het algemeen erg gewaardeerd wordt.

Sommige periodes van het jaar is het wat drukker! Denk aan de aanloop naar 5 mei en de tijd voor de feestdagen, dan heb ik gewoon wat meer te doen als ‘normaal’.

Behalve dat ik genoeg te doen heb, hebben de meiden en de man in huis natuurlijk ook nog genoeg te doen!

Complicaties in de agenda

De afgelopen maanden liep het soms mis in onze agenda, afspraken die niet in mijn agenda stonden of zaken die ik of Peter over het hoofd hadden gezien omdat er genoeg te doen was.

Agenda... gewoon een ouderwetse!De reden? Veranderende werktijden voor de man in huis, mijn baan, de zorg voor de meiden (met name de ‘extra’ dingen, denk aan therapie, ziekenhuisbezoekjes etc), het sporten van de dames en we volgen zelf zo nu en dan een cursus of bijscholing. Of de dames hebben een feestje, uitje of andere activiteit waar één van ons dan mee gaat.

De combinatie van dit alles zorgt er dus zo nu en dan voor dat het niet helemaal soepel loopt.

Verandering, planning en ‘taken’

Sinds kort is er voor beide dames een wijzing in de zwemtijden waardoor we op dinsdag en vrijdag iets meer tijd hebben voor we weg moeten en op woensdag is het wat later waardoor de man kan koken en wij vervolgens kunnen aanschuiven.

Kortom, ik hoef niet meer elke dag te koken en niet elke dag mee met het sporten/zwemles. Het gaat dus beter worden, maar tjonge… de afgelopen weken zijn in alle hectiek voorbij gevlogen! De dagen vlogen door mijn handen heen!

Gelukkig zijn het periodes!

Heb jij wel eens van zulke periodes? Dat je, je afvraagt hoe je het vol hebt gehouden en alsnog voor elkaar hebt gekregen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge