Kerstkaarten Speelgoedbank Wageningen, besteld bij Kaartje2goEerlijk is eerlijk, we zijn er vroeg bij! Die ene man in het rood met baard die zijn feestje begin december viert is nog niet eens aangekomen in Nederland, toch ga ik het even over kerst hebben. Om wat specifieker te zijn, ik ga het over onze bestelde kerstkaarten hebben! Nog eerlijker, het gaat niet eens over onze eigen kerstkaarten… maar over de kerstkaarten van Speelgoedbank Wageningen. Waarom? Omdat ik er trots op ben en ze erg mooi zijn geworden!

Als de mogelijkheid er is bij Speelgoedbank Wageningen proberen we een kerstkaartje te sturen naar onze sponsoren en donateurs. Als mooie (ANBI) stichting is het bestuur en de vrijwilligers van Speelgoedbank Wageningen haar donateurs dankbaar, als het even kan sturen we ze een kaartje met een persoonlijke tekst als bedankje!

Onze keuze…

Kerstkaarten Speelgoedbank Wageningen, besteld bij Kaartje2goHet liefste maken we een ‘eigen’ kaartje, geen kant en klare kaarten uit de winkel, maar echt een ‘Speelgoedbank’ kerstkaart. En net als de vorige keer maakte we dit jaar onze kerstkaarten bij Kaartje2go, een online webshop waar ze een tal van kaarten aanbieden, grotendeels te personaliseren.

Eigen ontwerp

Ook kan je bij Kaartje2go een eigen ontwerp laten afdrukken! Het zelf maken heeft onze voorkeur, puur omdat het dan een ‘eigen’ kaartje is. Dit jaar gebruikte we een zogenaamde panorama foto en een rood met goudkleurige glitter achtergrond om de kerstsfeer te vangen op het kaartje.

Daarnaast hebben we op de achterkant onze mascotte Harry gezet. Doordat je ook de achterkant kan personaliseren is het ook daar herkenbaar als kaartje van Speelgoedbank Wageningen.

Niet de eerste bestelling!

Bij Kaartje2go bestelde we kerstkaarten voor Speelgoedbank WageningenZoals je waarschijnlijk al hebt begrepen is het niet de eerste bestelling die ik heb gedaan bij Kaartje2go. Behalve dat ik al jaren de uitnodigingen voor de kinderfeestjes van onze meiden bestel bij deze webshop maakte ik ook al kaartjes voor de 50ste verjaardag van een vriend, eerdere kerstkaartjes en een uitnodiging voor het 5-jarig bestaan van Speelgoedbank Wageningen.

Voor de meiden hun verjaardag pak ik meestal een kaart waar ik alleen een foto hoef toe te voegen, soms plak ik er dan ook nog plaatjes of een ander extra item bij. Voor de kerstkaarten en uitnodigingen probeer ik alles zoveel mogelijk zelf te bedenken en te maken.

Makkelijk!

kerstkaarten maken bij Kaartje2goNu is het niet voor iedereen weggelegd om zelf een kerstkaart te maken, ontwerpen en af te laten drukken, maar met de tools op de site van kaartje2go lukt het wel! Het werkt makkelijk, intuïtief en vanzelfsprekend, dus echt goed te doen!

Bestel jij wel eens (persoonlijke) kerstkaarten? Of koop je meestal kant en klare kaarten?

 

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge