Tag, vragenlijstjesHet is weer tijd voor een TAG, gewoon omdat het kan! Dit keer de Keukenprinses TAG, deze vragenlijst is bedacht door Bregt van BregtBlogt.nl. Nu moet ik bekennen ik ben geen echte keukenprinses, verre van eigenlijk… maar ik sta wel het meeste in de keuken binnen het huishouden en ja, soms vind ik koken leuk! 

Het is niet mijn hobby dat koken, maar ik probeer er het beste van te maken. Echt super creatief ben ik er ook niet mee… maar ik denk dat het wel uit mijn antwoorden zal blijken! Lees mee!

Welk voorwerp wordt het meest gebruikt in jouw keuken? 

Euh, welk voorwerp… nou de oven is favoriet maar ook de koekenpan en zo’n keerspatel voor vlees, pannenkoeken en tja, eigenlijk voor alles wat opgepakt of gedraaid en geroerd moet worden.

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je ooit zelf hebt gemaakt?

Het allerlekkerste gerecht, tjonge ik vind zelf de pastasalades altijd wel lekker maar dat is toch echt niet bijzonder. Wat ik zelf ook lekker vind is spruitjes even koken, dan met spekjes en champignons en een beetje geraspte kaas in de oven, lekker! Helaas ben ik wel wat alleen als het over het eten van spruitjes gaat.

Vertel eens over je grootste keukenramp!

Er mislukt zo vaak wat, van aangebrand vlees tot volledig in elkaar gezakte taarten of te bruin gebakken broodjes. Maar echt super groot? Kan het me niet herinneren (misschien heb ik het wel verbannen, dat zou goed kunnen).

Wat is je favoriete kookboek?

Google, als ik iets wil weten of proberen google ik en er komt altijd een recept tevoorschijn. Sorry ben het type alleen een basiskookboek van school, van ooit jaren geleden!

Wat is jouw succesrecept voor een etentje met vrienden of familie?

Haha, iedereen vraagt om mijn pannekoeken of pasta met groene saus. Vermoedelijk smaakt de rest gewoon niet en valt dit nog het beste in de smaak.

Wat is jouw ultieme keukenhack?

Zelf ben ik superblij met de turbochef van Tupperware… ingrediënten snijden maar ook opkloppen, maar ik vergeet nog wel eens dat ik hem heb en sta ik al weer te janken bij het snijden van de uien of spieren te trainen bij het kloppen van slagroom.

Welk recept heb je meegenomen uit je ouderlijk huis?

Geen specifiek recept volgens mij, gewoon de reguliere dingen die bij het koken komen kijken.

Als laatste…. welke drie producten zijn volgens jou onmisbaar in ieders (koel)kast? 

Kruiden, bakboter/olie en kaas in allerlei variaties!

Vindt je deze tag ook leuk? Neem hem rustig over, maar vergeet niet Bregt van BregtBlogt.nl te vermelden in je bericht.

Ben jij een keukenprinses?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge