lenteWat was het een heerlijk weer afgelopen weekend, daar kan ik dus echt zo van opknappen! Zo wel het weer als de zin van de dames was opperbest dit weekend… zulke dagen en weekenden wil ik wel vaker. Kom maar door met die mooie zonnige en opgewekte dagen, de lente is begonnen!

Al dagen van te voren zie je de voorspellingen dat het echt zonnig en beter gaat worden, dat het voorjaar zich voorzichtig zal gaan laten zien. Maar echt erop vertrouwen durf ik nooit zo goed, ze zitten er immers wel vaker naast!

Het weer.. ze hadden gelijk!

Het waren heerlijke zonnige dagen met een aangename temperatuur, ik hou ervan! Wie niet? De temperatuur was zo mooi dat de winterjas gewoon thuis kon blijven en een vest voldoende was. De voorspellingen waren goed en het was ook werkelijk zo! Voor vandaag en de komende week zijn ze ook wel goed, maar eerlijk is eerlijk… gisteren viel het best even tegen met het matige zonnetje.

Met zonnig weer is het allemaal wat fijner…

Spontaan zie je meer mensen buiten op straat, ook wij zijn meer buiten te vinden. Het is heerlijk om weer gewoon buiten te zijn. Te wandelen in plaats van de auto te pakken, een ijsje eten bij de ijssalon, buiten te spelen of gewoon op het balkon te genieten van het zonnetje.

Ook het humeur van mijzelf en de kinderen is toch wat beter, we zijn een beetje klaar met nat en koud weer. We willen weer genieten van het zonnetje, vitamine D opdoen en dat kan weer!

De kids

Op de speelgoedbank speelde ze heerlijk binnen én buiten! Thuis speelde ze op het gras van het complex en hebben een paar uurtjes in de speeltuin gespeeld. We gingen naar familie waar ze veel buiten hebben gespeeld en we genoten van het feit dat de deur weer lekker open kon zonder het koud te hebben.

Toen de meiden zondag naar bed gingen zeiden ze, mam we hebben het leuk gehad dit weekend. Het was zo fijn met de zon en dat we geen winterjas meer aan hoeven! Nou… heerlijk toch?

Vooruitzicht…

Het vooruitzicht is redelijk vanaf vrijdag staat er weer regen in het vooruitzicht. Vanaf gisteren is het al weer wat meer bewolkt maar nog wel lekker en voelt toch richting het voorjaar en nog geen regen!

Hopelijk wordt het nog iets meer voorjaar binnenkort, het mag wel… kom maar op! De lente is iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk, de dagen worden langer, er komt weer meer kleur in de natuur en de temperatuur loopt weer op.

Wat vindt jij de mooiste of fijnste tijd van het jaar?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge