Wat doe je als je kindje een klein kamertje heeft waar nauwelijks een eenpersoonsbed in kan staan… kijk en huiver 😉
 
Je bekijkt een aantal weken marktplaats op zoek naar een leuke hoogslaper.. je biedt wat en dan in ene heb je een hoogslaper met matras voor een leuk bedrag (in ieder geval een stuk minder dan nieuw)…

Dan gaan ze het bed ophalen, komt het thuis wil je kijken hoe en waar we het gaan neerzetten, de conclusie…? Niet mooi, niet doen zo dit is niet praktisch. Wat dan wel? Na wat berichtjes op Facebook en overleg met de ‘expert’ (buurman) besloten de poten onder de hoogslaper vandaan te zagen, deze als balken aan de muur te bevestigen en daar het bed op. Een ‘zwevende’ hoogslaper dus, een heel hoog bed, aldus de bewonder van de kamer!

Verder wat spulletjes gekocht bij de Ikea (werkelijk je denkt soms dat je hier in een iets wat rommelige showroom van de Ikea bent onderhand) en hieronder de ‘grote’ verandering!

VOOR

 
 
NA
 
 
 

Dag, dag peuter/babybed…. welkom grote meisjes kamer….
de tijd vliegt!
  

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge