We kregen na de Sinterklaasfilm de smaak te pakken….
Niet alleen Mees Kees op de planken maar ook gingen we naar De Pinguïns van Madagascar!
 
 
We besloten nog een keer richting de bioscoop te gaan, het duurde een paar dagen voordat de dames eruit waren naar welke film we zouden gaan. Dé ene wilde Tinkerbell of Wiplala en de ander Mummy de Dummy (of zoiets) of de Pinguïns van Madagascar… lastig hoor een keuze maken 😉

De keuze werd uiteindelijk op donderdag gemaakt en zondag zouden we gaan, in eerste instantie wilde we in de middag naar de film gaan… Maar na wat kijken bleken de kaartjes voor de films die voor 12.30 beginnen € 3,– per kaartje goedkoper te zijn. Het is dus de ochtend film geworden!

 
 
 

De meisjes hebben weer genoten, maar zo nu en dan was het toch wel erg spannend!!
Stil zitten was deze keer wat lastiger, maar we zaten achteraan naast de trap.
De meisjes verplaatste van stoel naar trap en hebben zo hun ‘onrust’ wat kunnen opvangen, maar wat een leuke film ook weer!! Vooral de papa in ons gezin vindt het geweldig, hij is vaak degene die het nog leuker vindt als de meisjes!

 
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge