Het is vakantietijd en op internet zie ik allemaal lijstjes voorbijkomen die suggesties geven om in de vakantietijd over te bloggen. Eén, eigenlijk twee van de vragen bleven in mijn hoofd zitten, waarom ben je begonnen met bloggen en wanneer ben je begonnen met bloggen? Toch wel leuk om even het één en ander toe te lichten, aangezien ik al 11 jaar blog!

In 2004 kwam ik via een site met allemaal mensen met een kinderwens in contact met een groep ‘wensouders’ allemaal mannen en vrouwen die graag een kindje willen, maar waarbij het niet lukte. Een aantal (met name moeders) hadden destijds een blog op het toenmalige web-log, daar startte ik mijn blog over de kinderwens en later over meer als alleen dat.

De welkomststekst van toen…

In oktober 2004 startte ik de blog, soms schreef ik meerdere keren per week. De andere keer weken niet, gewoon omdat er niets te melden viel. Ik was vooral druk met het telkens ‘mooi’ maken van mijn web-log, nieuwe layouts maakte ik dan ook graag.

In 2005 begon ik met een web-log waarbij ik gratis layouts maakte voor andere bloggers, een groot succes was het… dusdanig dat we op een gegeven moment met een heel team bezig waren. Door drukte van al onze teamleden destijds en het feit dat ik toch de gelukkige was om moeder te mogen worden ben ik daar in 2009 mee gestopt.

Mijn eerste weblog bestond nog altijd, ik schreef daar nog vaak en plaatste er veel foto’s over het zwanger worden, zwanger zijn, het werken, mijn hobby’s en later van mijn dochters. Op een gegeven moment werd mijn weblog opgepikt door Google omdat de gebruikersvoorwaarden waren veranderd, ik heb alles op slot gegooid en overgezet naar blogger. Toch voelde het niet goed te blijven bloggen over de meiden met naam en foto’s, straks zijn ze 21 en vinden ze nog hun foto’s met alle verhalen op internet.

Ik besloot ook die blog van het internet af te halen, en ben na een korte pauze weer gestart met een blog… eerst op blogger, later is deze blog overgezet naar het plekje waar in nu zit! De namen van de kinderen worden niet genoemd, niet alle daagse dingen van ons huishouden worden besproken maar het belangrijkste geen herkenbare foto’s met uitgebreide (privé) verhalen erbij.

Waarom ben jij begonnen met bloggen? Wanneer ben je begonnen met bloggen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Leuk om te lezen! Ik wist niet dat je de weblog daarom gestopt was. Kan me voorstellen dat je het dan verwijdert!

    Ik ben zelf begonnen omdat ik vaak de vraag kreeg waar ik mijn vintage spullen had gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge