De feestdagen komen er aan en al een tijdje aan het bedenken wat ik als extra cadeautje voor mijn zusje zou doen. Ze is aan het reageren op huurhuisjes en was het mijn idee om iets voor in haar toekomstige huisje te kopen, maar wat? Precies op dat moment komt er een bericht van Photogifts.nl waarin een foto op canvas werd aangeboden, lees meer over dit product, de kwaliteit en de webshop!

Photogifts.nl

Photogifts is onlangs als beste getest voor foto op canvas door vergelijkcanvas.nl, ze zijn als beste getest omdat de keuren erg realistisch zijn, details mooi en scherp worden geprint, contrasten van de kleuren erg mooi zijn en dat er een optie is om ook de zijkanten van het canvas te laten bedrukken.

Deze testresultaten maakte me erg nieuwsgierig, kortom het aanbod was een geschenk!

Na een avondje foto’s bekijken hebben we ervoor gekozen om een prachtige foto van fotograaf Cees Beumer af te laten drukken. Dit kon in onze beleving niet meer mis gaan, we plaatste de bestelling en een aantal dagen later volgde er een prachtige foto op canvas!

Prachtige afdruk van een fot van Cees Beumer via photogifts.nl

Canvas met mee gedrukte zijkanten!

Behalve dat de foto inderdaad erg mooi is afgedrukt, vind ik het een heel degelijk en stevig product! Veel steviger en minder kwetsbaar als de canvas die nu bij mij thuis boven de bank hangt.

Stevig en degelijk die foto op canvas van Photogifts.nl

Kortom, we hebben een prachtige canvas van 60×40 mogen ontvangen en cadeau kunnen geven.

Natuurlijk werd mijn nieuwsgierigheid door het bericht en de foto op canvas nog verder aangewakkerd en ben ik eens goed gaan rondkijken op de site. Ze hebben nog veel meer mogelijk heden om van een foto een prachtig pronkstuk te maken voor in huis of in de tuin!

Nu hebben wij geen tuin maar een balkon, maar een tuinposter van Photogifts.nl zou daar niet misstaan!  Het formaat van de tuinposter kan je zelf kiezen, je kan met stapjes van 5 cm een keuze maken, dus echt passend op de plek die je in gedachten hebt. De stappen die doorlopen moeten worden zijn duidelijk en makkelijk te volgen.

Zelf het formaat kiezen

Er is nog een product wat ik maar moeilijk kan weerstaan en waarvan ik vermoed dat die er vroeg of laat nog komt, een foto op hout!  Er zijn verschillende soorten hout waar uit gekozen kan worden met ieder zijn eigen karakteristieke eigenschappen.

Foto op vurenhout... prachtig!
Mocht je niet weten wat te geven omdat er zoveel keuze is, of je hebt niet de perfecte foto om als cadeau af te laten drukken? Ze verkopen ook cadeaubonnen!

Heb jij wel eens een foto laten afdrukken op canvas, hout of een ander materiaal? 

 

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge