Denksport JuniorPuzzelen? Ja ook wij puzzelen regelmatig, de man en ik zijn van de Sudoku’s, soms koop ik een boekje met legpuzzels ook die vind ik leuk! Voor de meiden kochten we eigenlijk altijd de makkelijkste puzzelboekjes met woordzoekers en sudoka’s maar echt goed lukte dat niet. Punt was, papa en mama een puzzelboekje, de meiden ook. Maar er is een oplossing, we zijn er namelijk achtergekomen dat er ook Denksport Junior bestaat! 

Behalve dat wij zo nu en dan graag even zitten te puzzelen doen meer van onze familieleden dat! Mijn moeder, mijn oma, mijn schoonvader maar ook mijn opa! Afgelopen jaar met zijn verjaardag gaven we hem nog een heel pakket met woordzoekers, ook als cadeautje doen puzzelboekjes het goed.

Over denksport

Als wij puzzelboekjes kopen dan kopen we eigenlijk altijd de puzzelboekjes van Denksport. Ze hebben zoveel keuze in soorten puzzels maar ook in moeilijkheid dat er altijd iets is dat past bij wat je wil of kan.

Wist je dat deze puzzelboekjes al sinds 1930 op de markt zijn? Op 3 oktober 1930 werd het eerste puzzelboekje uitgebracht in Nederland, dit was een boekje met kruiswoordpuzzels. Puzzelen is en blijft populair, meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat er in heel veel huishoudens wel eens iemand een puzzelboekje erbij pakt!

Denksport Junior

Ze hebben bij Denksport niet alleen puzzelboekjes voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Denksport Junior is erg populair en geeft je kinderen op een speelse manier een leuke vrijetijdsbesteding. Daarnaast helpt het indirect ook het denkvermogen en woordenschat te vergroten.

Net zoals bij de puzzelboekjes van volwassenen is er een ruim assortiment in de Junior serie. Er zijn onder ander boekjes speciaal voor meiden, maar ook thema boeken zoals het NickJr doeboek.

Wat vinden onze meiden ervan?

We kregen voor beide meiden een puzzelboek opgestuurd om te kijken of het echt wat is en wat ze ervan zouden vinden! We kregen ‘Mijn Pixel Art’ en ‘Spelen met kleur’ toegestuurd voor onze dochters van zeven en tien jaar oud. Het boekje ‘Spelen met kleur’ heeft de leeftijdsindicatie 6 tot 8 jaar en ‘Mijn Pixel Art’ heeft als leeftijd 8 tot 12 jaar.

Mijn Pixel Art

Denksport JuniorHet boekje MIjn Pixel Art ging naar onze tien jarige dochter, zij bekeek het boekje en ze was direct enthousiast! Ze had eigenlijk niet eens het geduld om te wachten tot ik foto’s had gemaakt. Er moest en zou direct gekleurd en gepuzzeld worden.

Tijdens het puzzelen kwam ze erachter dat ze wel op moest blijven letten, want één vakje verkeerd levert een hele scheve en onjuiste ‘tekening’ op! Maar het boekje bevalt meer dan goed, ze is er al heel wat uurtjes zoet mee geweest inmiddels en blijft ermee bezig!

 

Spelen met kleur

Denksport JuniorDit boekje ‘Spelen met kleur’ ging naar onze zeven jarige dochter, ook zij was erg enthousiast toen de envelop bezorgd werd. Na het maken van de foto’s kroop ook zij aan tafel met haar potloden en stiften binnen handbereik. Ze begon met kleuren op nummer, dat was leuk… maar geduld was ver te zoeken! Voor ze klaar was besloot ze de spiegeltekeningen te gaan maken.

Spiegeltekeningen zijn tekeningen die aan je kan spiegelen, één deel staat er al en de anderen kan je dan zelf bijtekenen. Ook de tovertekeningen (al kleurende ga je zien wat je aan het kleuren bent) zijn leuk en daar is ze super enthousiast over! Alleen de ‘kleur op kleur’ pagina’s worden structureel overgeslagen, dat vindt ze geen leuke puzzels. Op die kleurplaten staan stipjes met de kleur die je moet kleuren, dat viel niet zo in de smaak. Gelukkig zit er genoeg variatie in dit boekje waardoor het voor iedereen leuk is!

Winactie

Denksport JuniorIn samenwerking met Denksport mag ik dezelfde boekjes weggeven als dat wij hebben ontvangen! Uit de Denksport junior serie mogen we één keer Mijn Pixel Art voor 8 tot 12 jaar en één keer Spelen met kleur voor 6 tot 8 jaar.

Wat is er nodig om kans te maken op één van deze puzzelboekjes?

Deze winactie loopt tot en met woensdag 17 januari 2018, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 48 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

15 comments

  1. Ik doe graag mee voor het pixelart boekje! Mijn dochter is ook gek op kralenplanken, en dit is een beetje hetzelfde idee. Weet dus zeker dat dit in de smaak zou vallen!

  2. Wat leuk dat er nu ook iets is voor de kinderen! Ik doe graag mee en de voorkeur gaat uit naar het boekje ‘Spelen met kleur’.

  3. Ik loot heel graag mee voor het pixel art boekje voor mijn meisje van 8, kan ze samen met haar vriendin weer lekker binnen bezig zijn met knutselen en tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge