Die berg met rood/wit/blauw/oranje is dit geworden… althans die voor ons meisje!
 
 
Voor een vriendinnetje komt er ook zo’n  ‘ik hou van Holland’ rokje
maar dan met oranje tule.
Die tweede foto… ze moest en zou laten zien dat ze een ‘petticoat’ onder de rok heeft!
Nou ja ze kan dit jaar wel door met Koninginnedag, alle sport evenementen en een thema dag die in aantocht is!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge