Bekende Nederlanders en hun multi talent zoals te zien in it Takes 2 en Dance, dance, danceMet grote verbazing hoor en zie ik met regelmaat (min of meer) bekende Nederlanders voorbij komen die alles lijken te kunnen. Je hebt programma’s als It takes 2 en Dance, dance, dance waarbij er telkens weer nieuwe ‘multi talenten’ blijken te zijn. Alsof acteren of vloggen niet voldoende is blijken ze ook nog een aardig nootje te kunnen zingen of de sterren van de hemel te kunnen dansen! Bewonderenswaardig, dat is het zeker! 

Dat ik geen grote televisie kijker ben is wel bekend… maar sommige programma’s worden wel gewaardeerd, zo heb ik de laatste paar afleveringen van It takes 2 gezien en heb ik Dance, dance, dance ook voor een gedeelte bekeken. We nemen die programma’s op voor onze meiden, die houden daar van… als het maar dansen en zingen is en tja, als het dan gekeken wordt kijk ik mee met de meiden. Al dan niet met de laptop op schoot of een haakwerkje erbij.

It takes 2

Bekende Nederlanders en hun multi talent zoals te zien in it Takes 2 en Dance, dance, danceOok de afgelopen tijd was het weer zover, dit keer met It takes 2! Nu moet ik bekennen… de professionals in het programma kende ik, net als de jury en presentators. En van de deelnemers? Ik kende nog niet de helft, wie ik wel kende? Dat zijn Marieke Elsinga, Robin Martens, Bert van Leeuwen en Jörgen Raymann.

Maar de rest? Nee… voor mij waren het geen bekende Nederlanders, ik denk dat wat dat betreft zo’n programma echt een flinke opkikker kan zijn voor iemand zijn of haar carrière.

Ik moet eerlijk zeggen dat van de deelnemers die ik kende ik niemand echt lekker vond zingen, dus wat dat betreft heeft niet iedereen het ‘alles kunnen virus’ maar toch! Kijk naar Robin Martens, die kan dus zingen, acteren, dansen en is model… ik bedoel, er zijn niet zoveel mensen die dat kunnen zeggen!

Verbaasd…

OnneDi, Dionne Slagter

Als we op televisie een voorstukje zien beginnen de meiden opgewonden te praten… hé OnneDi op televisie, maar die is van YouTube! Ik kende OnneDi niet, maar google leverde me het antwoord. OnneDi is Dionne Slagter, zij is vlogger van onder andere “Leuk of Meuk” en staat bekend om haar opvallende verschijning met tatoeages en gekleurd haar. Ook haar hondje Dolly kwam hier ter sprake, dus ook die zal regelmatig voorbij komen in haar vlogs, denk ik.

Naast dat ze actief is op YouTube kan ze ook acteren en nu blijkt ze ook goed te kunnen zingen. Voor zover ik heb begrepen is ze ooit begonnen aan de Herman Brood Academie, maar vanwege haar gezondheid heeft ze die niet af kunnen maken. Maar goed, echt een multi talent dus kennelijk!  Ook wij waren tijdens It Takes 2 onder de indruk van haar kunsten, met name de duetten met Marcel Veenendaal waren toch wel briljant te noemen.

Eva Clevens

Volgens mij is of misschien was ze voor veel mensen redelijk onbekend, inmiddels heb ik begrepen dat ze DJ en presentatrice is. Ook heeft ze de dansacademie gedaan, dus ook dansen zal voor haar een tweede natuur zijn. Net als zingen blijkbaar! Jeetje ook dat gaat haar goed af.

Leo Alkemade

Cabaretier, daar is die onder het publiek het meest van bekend denk ik. Voor zover ik meer over hem weet is hij ook schrijver en acteur, dat laatste verbaasd mij niet overigens.

In het begin van It Takes 2 dacht ik echt, mmm, nee… maar op een gegeven moment hoorde ik hem samen met Wulf het nummer “All things under the sun” zingen en toen dacht ik, mooi! En hij is ver gekomen, een top zanger is het niet, maar hij kan het ‘ook’ naast al zijn andere talenten.

Dance, dance, dance

Ik moet toegeven dat ik hier lang niet alles van heb gezien… maar genoeg om er wat over te kunnen vertellen. Net als bij It Takes 2 hebben we deze afleveringen opgenomen en terug gekeken met de meiden, dansen hé… tja dan kan je dit niet missen!

Robin Martens

Onlangs heeft ze dus ook meegedaan aan It Takes 2, okay ze kan zingen… maar voor mij geen ‘topper’ maar als je het over dansen hebt zeg ik ja, ze is een goede danser! Daarnaast is ze ook nog actrice en model, dus genoeg talenten om te benutten als je het mij vraagt.

Zag in een reclame dat ze tegenwoordig zelf in de jury zit van een dansprogramma, dus ze blijft lekker bezig.

Pip Pellens & Pim Wessels

Bekende Nederlanders en hun multi talent zoals te zien in it Takes 2 en Dance, dance, dance

Een stel in het dagelijks leven en ook bij dit dans programma, zij eindigde volgens mij als winnaars destijds. In mijn ogen terecht. Naast het dansen zijn ze beide acteur en volgens mij ook stemacteur. Toch bijzonder dat je als stel zoveel dingen gemeen hebt.

 

Zoey Ivory

Een voor mij totaal onbekende! Ooit was ze Miss Nederland en mocht ze ons landje vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing, dus model is ze wel! Daarnaast blijkt ze dus een goede danseres te zijn.

Stijn Fransen

Voor de meeste mensen bekend als actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat ze zo lekker kon dansen was me niet bekend… wat wel grappig is, is dat ze in haar jongere jaren bij dezelfde dansschool heeft gedanst als onze meiden nu dansen! Een Bransz danser dus!

Al die ‘talent’ programma’s….

En ergens hé, verbaas ik me erover dat er zoveel talent programma’s zijn en kunnen blijven bestaan. Naast de programma’s met bekende Nederlanders heb je ook nog alle programma’s waar iedereen aan kan deelnemen. In die programma’s zie je trouwens ook met enige regelmaat wat meer ‘bekendere’ personen of familie leden van.

Er zijn maar weinig programma’s die echt leuk zijn… of waar het eigenlijk pas leuk wordt als de talenten zich al uitgekristalliseerd zijn. Dus waarbij slechts de laatste paar afleveringen interessant zijn. Maar ja… kennelijk is er nog genoeg interesse voor en plek voor op de Nederlandse televisie.

Wat vindt jij van al die talent programma’s? En al die getalenteerde bekende Nederlanders?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Je ziet steeds dezelfde mensen terugkomen in allerlei programma’s. In talentjachten, maar ook bij andere shows. Zo doet een van de verleiders die meedeed aan Temptation Island nu ook weer mee aan Ex on the beach. Een andere verleider doet mee aan Adam Zoekt Eva VIPS. Soms is het wel jammer dat je steeds dezelfde mensen ziet in steeds dezelfde formats, maar blijkbaar loopt het goed en kijken mensen er toch naar. Ik kijk zelf meestal de eerste afleveringen van een talentenjacht, maar raak daarna mijn interesse kwijt. Dan komt er wel weer iets anders voorbij.
    Anne onlangs geplaatst…Even voorstellen: Gastblogger JolienMy Profile

    1. Ik kijk niet zo heel veel ervan… maar echt ik blijf me verbazen.
      Over het feit dat mensen telkens ergens weer opduiken maar daarnaast ook hun talenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge