Het is februari en we hebben weer van alles in het vooruitzicht! De dingen waar ik naar uitkijk gaan alle kanten op, van simpele dingen als de verjaardag tot een aantal dagen weg. Er staan tot op heden geen dingen op de planning die ervoor zorgen dat ik iets van de bucketlist af kan strepen helaas, maar wat niet is kan nog komen!

Wie weet doen er zich nog situaties voor waardoor er nog meer leuke, bijzondere dingen voorbij komen! Er zijn al weer zoveel bijzonder leuke dingen voorbij gekomen, nu de dingen waar ik naar uitkijk!

Dingen waar ik naar uitkijk

♥ Paar dagen Duitsland

Op uitnodiging gaan we een aantal dagen naar Duitsland, we logeren in een hotel in Mülheim an der ruhr en gaan het LEGOLand Discovery Centre en SeaLife bezoeken in Oberhausen. Wat we verder daar gaan doen weten we nog niet, we zullen zien wat er gaat gebeuren die dagen!

♥ 10de verjaardag

Onze oudste wordt dit jaar een tiener, ze maakte van ons papa en mama. In maart is ze jarig en gaan we een feestje vieren met onze familie. Op haar echte verjaardag wil ze gewoon naar breakdance en de zaterdag wil ze gewoon zwemmen, kortom haar verjaardag verplaatsen we een paar dagen.

Ze heeft geen idee wat ze voor een cadeautje ze wil… maar het feestje voor haar klasgenoten is al helemaal uitgedacht en besproken! We vieren haar feestje pas over een aantal maanden, het regelwerk dat volgt nog! Hoe dan ook gaat het een super leuk feestje worden met veel vriendjes en vriendinnetjes.

Wel moeten we gaan bedenken wat ze nu precies gaat trakteren en behalve op school wil ze ook nog wel graag trakteren op musical, breakdance en bij het zwemmen.

♥ Vertoeven op de camping

Héél ver van huis (lees een kwartiertje rijden) zullen wij deze zomervakantie te vinden zijn op een camping. We gaan een poosje naar mijn opa en oma toe en daar een stukje van onze zomervakantie vieren. De meiden kunnen daar zwemmen, spelen en we kunnen genieten van de rust!

♥ 7 jaar alweer!

Onze jongste zal deze zomer al weer 7 jaar worden, echt de tijd glipt tussen onze vingers door! Zeven jaar geleden al weer dat we voor de tweede keer ouders mochten worden van een dochter. Een heel ander kind als haar grote zus, zo bijzonder ook weer!

Dit jaar dus haar zevende verjaardag, wensen genoeg en de cadeautjes kunnen bij haar niet aangesleept worden. Ze weet altijd een antwoord en weet ook altijd wel een geschikt cadeautje te verzinnen.

Haar verjaardagsfeestje vieren we al in het voorjaar of vroege zomer, waarom zo vroeg? Omdat er rond haar verjaardag veel klasgenootjes jarig zijn en dat maakt het soms lastig om alles naast elkaar gepland te krijgen.

♥ Naar Portugal!

In de herfst gaan we met ons gezin naar Portugal, er moet nog veel gebeuren… maar het staat gepland, huisje is gereserveerd. Er moet nog wel wat gebeuren, nog een huurauto regelen en vliegtickets. Maar we gaan naar de ‘blauwe zee’ en daar waar ook dolfijnen zwemmen in de zee, aldus de meiden!

Nog geen idee wat we er allemaal gaan doen, al veel tips gelezen en gekregen maar goed we hebben nog heel wat maanden voor het herfst is en we echt gaan!

Dit zijn de dingen waar ik naar uitkijk voor dit jaar! Er zullen er ongetwijfeld nog bij komen!

Hebben jullie nog mooie, leuke of bijzondere dingen in het vooruitzicht? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Geweldig al die plannen , ziet er gezellig uit ! Ook wij zijn al weer druk met het plannen van onze uitjes ! Leuk om te doen en héél leuk om ze uit te voeren !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge