Dinosaurus rugzak - winactie!Tijd voor een leuke en nieuwe winactie! Dit keer is er een groene en roze dinosaurus rugzak te winnen! De rugzak is geschikt voor kinderen tot een jaar of zes, zeg de kleuter leeftijd. 

Veusteveul.nl gaat er twee weggegeven, een roze en een groene! Waarom? Gewoon omdat het leuk is, zowel mijn dochter als ik jarig zijn deze maand en deze rugzakjes gewoon echt heel erg leuk zijn!

Winactie ~ Dinosaurus rugzak

Een superleuk cadeau voor een peuter of kleuter! Een lichtgewicht tas die zacht en kleurrijk is. Daarnaast draagt de rugzak comfortabel, wasbaar en geschikt voor kinderen tot ongeveer zes jaar.

Geschikt voor wat te eten en drinken of schone kleding richting de oppas of peuterspeelzaal!

De rugzak heeft twee vakken, een kleine en een grote beide af gesloten met een rits. En is je kindje een ‘wegloper’ dan ken je er ook nog een riempje aan doen waardoor je hem of haar vast kan houden.

Dinosaurus rugzak! Hij heeft twee ritsen.Het kleine vak in de dinosaurus rugzakDe roze dinosaurus rugzak met riem!

Winactie ~ Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op een Dinosaurus rugzak? Hieronder lees je wat je hiervoor moet doen!

Mooi! Een roze dinosaurus rugzak! De groene dinosaurus rugzak

• Like mijn Facebookpagina, Twitter of Instagram en deel deze winactie!
• Laat in een reactie onder dit bericht weten welke kleur (groen of roze) je zou willen winnen en voor wie je de dinosaurus rugzak zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 27 juli 2016, 17.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen. 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

20 comments

 1. Wat leuk! Arwen (dochter van bijna 4, gaat september naar school) is roze-fan. Wij zijn fantasy-fan. Goeie combi dus! Bovendien gaan we begin augustus naar Castlefest. Wat mooier dan dat ze haar spullen dan zo mee zou kunnen nemen…
  Graag de roze variant voor Arwen (en een beetje voor papa en mama) dus. 🙂

 2. Groen is leuk voor mijn kleine man en roze is leuk voor mijn kleine meid…. maar die van mijn mannetje is echt aan vervanging toe en deze zal hij helemaal geweldig vinden

 3. Mijn kleine Rick is helemaal weg van dino’s en dit is wel superleuk om hem met deze groene tas te zien rondlopen. GEweldig dat staartje erachter. Zo kan hij het nieuwe schooljaar goed beginnen.

 4. Wat leuk, die groene voor mijn neefje! Hier in de buurt wordt dit jaar weer het “Draaksteken” georganiseerd. Past er dus perfect bij.

 5. Dino’s is helemaal hip nu maar mijn kleine man heeft er altijd al wat mee gehad dus ik ga heel graag voor de mooie groene

 6. Superleuk, die roze voor mijn dochter die naar groep 1 gaat. Dino’s vindt ze ook helemaal leuk dus ik denk dat ze hier wel heel graag mee naar school wil gaan.

 7. Wat een leuke voor mijn zoon die naar groep 1 gaat… grauwww een echte dinotas is toch wel geweldig (wel groen he want in roze gaat hij niet lopen)

 8. JAAAAAAAAA!!!!!

  G eweldig!! !!!!
  E eerlijk! Leuk om dit te zien!!
  W AUW! Dit is ZOOOOOOO te gek zeg!!!
  E cht super leuk deze actie, wat een prijs!
  L euk om dit te winnen voor !
  D iT is echt helemaal TE GEK zeg!!!
  I k steek mijn duim er graag voor op
  G eliked en openbaar gedeeld hoor !!!

  OOOOO ik wil dit zoooo graag winnen! WaUW helemaal enthousiast!! AAAAAhhhh dat zou echt TE GEK zijn! Echt GEWELDIG!!! Mijn dochter gaat bijna naar school mijn zoontje naar kdv en andere dochtertje ook naar kdv en ze zijn alledrie gek op ROZE! Ik doe snel mee voor hun want dit vinden zij echt kei stoer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge