Dinosaurus rugzak - winactie!Tijd voor een leuke en nieuwe winactie! Dit keer is er een groene en roze dinosaurus rugzak te winnen! De rugzak is geschikt voor kinderen tot een jaar of zes, zeg de kleuter leeftijd. 

Veusteveul.nl gaat er twee weggegeven, een roze en een groene! Waarom? Gewoon omdat het leuk is, zowel mijn dochter als ik jarig zijn deze maand en deze rugzakjes gewoon echt heel erg leuk zijn!

Winactie ~ Dinosaurus rugzak

Een superleuk cadeau voor een peuter of kleuter! Een lichtgewicht tas die zacht en kleurrijk is. Daarnaast draagt de rugzak comfortabel, wasbaar en geschikt voor kinderen tot ongeveer zes jaar.

Geschikt voor wat te eten en drinken of schone kleding richting de oppas of peuterspeelzaal!

De rugzak heeft twee vakken, een kleine en een grote beide af gesloten met een rits. En is je kindje een ‘wegloper’ dan ken je er ook nog een riempje aan doen waardoor je hem of haar vast kan houden.

Dinosaurus rugzak! Hij heeft twee ritsen.Het kleine vak in de dinosaurus rugzakDe roze dinosaurus rugzak met riem!

Winactie ~ Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op een Dinosaurus rugzak? Hieronder lees je wat je hiervoor moet doen!

Mooi! Een roze dinosaurus rugzak! De groene dinosaurus rugzak

• Like mijn Facebookpagina, Twitter of Instagram en deel deze winactie!
• Laat in een reactie onder dit bericht weten welke kleur (groen of roze) je zou willen winnen en voor wie je de dinosaurus rugzak zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 27 juli 2016, 17.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.